trawa11 pisze:zostaly jeszcze dwa miesiące , czyli średno miesiac na odnależienie jedenj bombki
Sporo pracy przed Toba

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:zostaly jeszcze dwa miesiące , czyli średno miesiac na odnależienie jedenj bombki
Dorota pisze:trawa11 pisze:zostaly jeszcze dwa miesiące , czyli średno miesiac na odnależienie jedenj bombki
Sporo pracy przed Toba
trawa11 pisze:Dorota pisze:trawa11 pisze:zostaly jeszcze dwa miesiące , czyli średno miesiac na odnależienie jedenj bombki
Sporo pracy przed Toba
a kto powiedział ,ze to ja mam szukać![]()
![]()
![]()
![]()
kotka doroty pisze:Bazyl jedzie do mnie!!!Nie będzie szukał ozdóbek świątecznych
trawa11 pisze:kotka doroty pisze:Bazyl jedzie do mnie!!!Nie będzie szukał ozdóbek świątecznych
no to co będzie u Ciebie robił, no zanudzi sie![]()
![]()
kotka doroty pisze:Podłogę będzie wycierał,na mopie jeżdziłRoboty co nie miara na niego czeka
Bolkowa pisze:Melduję, że zakotwiczyłam i nie dam się ruszyćno chyba, że dobijemy do setki i do nowego wąta trawiastego trzeba będzie się przeflancować..
zaraz wyjeżdżam a bardzo mi się nie chce.
Trawko po Wszystkich Świętych bombkę/i do wieńca adwentowego możesz przypiąć i poczujesz się jak w EWropie.
kotka doroty pisze:Podłogę będzie wycierał,na mopie jeżdziłRoboty co nie miara na niego czeka
Dorota pisze:trawa11 pisze:kotka doroty pisze:Bazyl jedzie do mnie!!!Nie będzie szukał ozdóbek świątecznych
no to co będzie u Ciebie robił, no zanudzi sie![]()
![]()
Wlasnie!![]()
U mnie to co innego
Dorota pisze:kotka doroty pisze:Podłogę będzie wycierał,na mopie jeżdziłRoboty co nie miara na niego czeka
On juz wystarczajaco dlugo tyral u Trawci.
Teraz ma byc w spa
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Melduję, że zakotwiczyłam i nie dam się ruszyćno chyba, że dobijemy do setki i do nowego wąta trawiastego trzeba będzie się przeflancować..
zaraz wyjeżdżam a bardzo mi się nie chce.
Trawko po Wszystkich Świętych bombkę/i do wieńca adwentowego możesz przypiąć i poczujesz się jak w EWropie.
Bolkowa , a nie widzialaś u mnie tej fotki mojej siostry z Nowego Jorku, tam juz Mikołaje po ulicach chodzą. Biedaki , napewno im gorąco , bo ludzie w krótkich rękawkach spaceruja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 74 gości