Moje trzynaście łapek i cztery ogony...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 22, 2009 15:36 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

trawa11 pisze:zostaly jeszcze dwa miesiące , czyli średno miesiac na odnależienie jedenj bombki :mrgreen:

Sporo pracy przed Toba :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw paź 22, 2009 15:41 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

Dorota pisze:
trawa11 pisze:zostaly jeszcze dwa miesiące , czyli średno miesiac na odnależienie jedenj bombki :mrgreen:

a kto powiedział ,ze to ja mam szukać :roll:
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw paź 22, 2009 15:45 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

trawa11 pisze:
Dorota pisze:

a kto powiedział ,ze to ja mam szukać :roll:
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Przeciez nie Bazyl :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw paź 22, 2009 15:48 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

Bazyl jedzie do mnie!!! :twisted: Nie będzie szukał ozdóbek świątecznych :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw paź 22, 2009 15:49 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

Dorota pisze:
Przeciez nie Bazyl :twisted:

Bazyl ma teraz ważniejsze sprawy na głowie :twisted:
cud ,że jeszcze sobie gnatow nie połamał 8O
codzienny widok.

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Czw paź 22, 2009 15:50 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

kotka doroty pisze:Bazyl jedzie do mnie!!! :twisted: Nie będzie szukał ozdóbek świątecznych :mrgreen:

no to co będzie u Ciebie robił, no zanudzi sie :crying: :crying: :crying:
Obrazek

Danusia

Post » Czw paź 22, 2009 15:51 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

Melduję, że zakotwiczyłam i nie dam się ruszyć :evil: no chyba, że dobijemy do setki i do nowego wąta trawiastego trzeba będzie się przeflancować..
zaraz wyjeżdżam a bardzo mi się nie chce.
Trawko po Wszystkich Świętych bombkę/i do wieńca adwentowego możesz przypiąć i poczujesz się jak w EWropie.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Czw paź 22, 2009 15:52 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

Podłogę będzie wycierał,na mopie jeżdził :mrgreen: Roboty co nie miara na niego czeka :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw paź 22, 2009 15:53 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

trawa11 pisze:
kotka doroty pisze:Bazyl jedzie do mnie!!! :twisted: Nie będzie szukał ozdóbek świątecznych :mrgreen:

Wlasnie! :twisted:
U mnie to co innego :D

Dorota

Post » Czw paź 22, 2009 15:54 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

kotka doroty pisze:Podłogę będzie wycierał,na mopie jeżdził :mrgreen: Roboty co nie miara na niego czeka :mrgreen:

On juz wystarczajaco dlugo tyral u Trawci.
Teraz ma byc w spa :twisted:

Dorota

Post » Czw paź 22, 2009 16:01 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

Bolkowa pisze:Melduję, że zakotwiczyłam i nie dam się ruszyć :evil: no chyba, że dobijemy do setki i do nowego wąta trawiastego trzeba będzie się przeflancować..
Trawko po Wszystkich Świętych bombkę/i do wieńca adwentowego możesz przypiąć i poczujesz się jak w EWropie.

Bolkowa , a nie widzialaś u mnie tej fotki mojej siostry z Nowego Jorku :roll: , tam juz Mikołaje po ulicach chodzą. Biedaki , napewno im gorąco , bo ludzie w krótkich rękawkach spaceruja :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Czw paź 22, 2009 16:02 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

kotka doroty pisze:Podłogę będzie wycierał,na mopie jeżdził :mrgreen: Roboty co nie miara na niego czeka :mrgreen:

o ,to coś nowego dla niego będzie 8O 8O 8O
Do tej pory tylko jeżdzil na moim grzbiecie :mrgreen:
Nie mam mopa :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Czw paź 22, 2009 16:03 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

Dorota pisze:
trawa11 pisze:

Wlasnie! :twisted:
U mnie to co innego :D

U Ciebie napewno by dostal jeść 8)
Obrazek

Danusia

Post » Czw paź 22, 2009 16:04 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

Dorota pisze:

On juz wystarczajaco dlugo tyral u Trawci.
Teraz ma byc w spa :twisted:

znaczy sie , będzie Cię darmo masowal :roll: :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Czw paź 22, 2009 16:08 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony...na nowo....

trawa11 pisze:
Bolkowa pisze:Melduję, że zakotwiczyłam i nie dam się ruszyć :evil: no chyba, że dobijemy do setki i do nowego wąta trawiastego trzeba będzie się przeflancować..

Bolkowa , a nie widzialaś u mnie tej fotki mojej siostry z Nowego Jorku :roll: , tam juz Mikołaje po ulicach chodzą. Biedaki , napewno im gorąco , bo ludzie w krótkich rękawkach spaceruja :ryk:

Toż o tym myślę. Ale lepiej żebyś do Stanów nie wybywała bo znowu by jakaś techniczna przerwa się zrobiła :roll: A to by było zbyt duzo jak na moje sterane nerwy.
U saąsiadów za odra wieńce adwentowe od połowy listopada wiszą.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

[poprzednia][następna]