Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:nazira pisze: Jeśli będzie potrzebne wsparcie finansowe - chętnie pomogę
Na pewno się przyda, choćby na testy i dodatkowe badania. Dowiem się gdzie można przesyłać, żeby trafiły do tych kotów.
gosiar pisze:Jana, o jaką dzielnicę Warszawy chodzi? Tylko nie mów, że Grochów...
gosiar pisze:Jana, próbowałam dzwonić wczoraj do Ani Wypych, ale nie udało się. Dziś spróbuję ponownie.
teresa1950 pisze:Czy wiecie coś więcej o którymś z wykastrowanych rudzielców?Z wielką nieśmiałością myślę o dokoceniu( TŻ)mówi" nie").Czekam tylko jak wyjedzie,ma w planie wyjazd na miesiąc i mogłabym myśleć o puchatym rudzielcu.![]()
![]()
![]()
Jana pisze:teresa1950 pisze:Czy wiecie coś więcej o którymś z wykastrowanych rudzielców?Z wielką nieśmiałością myślę o dokoceniu( TŻ)mówi" nie").Czekam tylko jak wyjedzie,ma w planie wyjazd na miesiąc i mogłabym myśleć o puchatym rudzielcu.![]()
![]()
![]()
Co byś chciała wiedzieć?
teresa1950 pisze:Jana pisze:teresa1950 pisze:Czy wiecie coś więcej o którymś z wykastrowanych rudzielców?Z wielką nieśmiałością myślę o dokoceniu( TŻ)mówi" nie").Czekam tylko jak wyjedzie,ma w planie wyjazd na miesiąc i mogłabym myśleć o puchatym rudzielcu.![]()
![]()
![]()
Co byś chciała wiedzieć?
W jakim są wieku,czy są kuwetkowe,czy są zdrowe,czy macie rudą,puchatą koteczkę,czy tylko kocurki.Marzy mi się kot w miarę młody,bo lepiej się przystosuje,bardzo ,bardzo miziasty,z długim włosem i ogonem jak szczotka do kurzu.Chciałabym wstępnie wiedzieć,kiedy trzeba by go odebrać ,bo po pierwsze nasza Lulusia była we wtorek szczepiona,a po drugie wolała bym jak TŻ wyjedzie,bo pierwsze dni ( i noce)mogą być ciężkie.A jak będę tylko z synem to nikt nam nie będzie marudził.Lulusia po przyjeździe szalała w nocy przez dwa tygodnie. TŻ też wtedy nie było,a jak wrócił to kicia była już zadomowiona,po kilku godzinach siedziała mu na kolanach i tak jest do dzisiaj.Dziś będę mu marudzić i zmiękczać dalej i w końcu i tak zrobię,jak będę chciała(mam nadzieję).Trzymajcie kciuki.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 164 gości