Moderator: Estraven
mar_tika pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Pozdrawiamy wszystkich środowo.
Marta wysylam ci 2 wiadomości i nadal są u mnie w skrzynce, niestety nie tylko dl ciebie dla innych też.
Nie wiem czy coś szwankuje, bo przecież jak wchodzisz na forum to ta wiadomość do ciebie powinna wejść automatycznie.
jak nie zejdą to zadzwonię wieczorem.
Dorotka nic mi nie wisi w skrzynce![]()
terenia1 pisze:Smutne wieści Misiorek za TMale pocieszające jest to ,że ostanie miesiące życia spędził u Majki
Morfeusz
źle to wygląda
tak poza tym w Kociej Chatce spokojnie maluchom przywiozłam gotowanej rybki wcinały, aż miło
jak by było jeszcze to by zeżarły
![]()
A to nowe biszkoptowe kocie jest po prostu obłędne, chyba był strasznie głodny bo wcinał jak najęty, a oprócz tego udeptywał, barankował , łasił się jak w jakimś amoku po prostu obłędny miziak
mamaja4 pisze:terenia1 pisze:Smutne wieści Misiorek za TMale pocieszające jest to ,że ostanie miesiące życia spędził u Majki
Morfeusz
źle to wygląda
tak poza tym w Kociej Chatce spokojnie maluchom przywiozłam gotowanej rybki wcinały, aż miło
jak by było jeszcze to by zeżarły
![]()
A to nowe biszkoptowe kocie jest po prostu obłędne, chyba był strasznie głodny bo wcinał jak najęty, a oprócz tego udeptywał, barankował , łasił się jak w jakimś amoku po prostu obłędny miziak
Dziewczyny skontaktujcie się z katowickimi niekochanymi viewtopic.php?f=1&t=101615 ,bo tam ktoś kiedyś szukał rudziaszków/biszkopcików.Może wymiana?

terenia1 pisze:Dziewczyny i chłopakipowoli zbliża się setna stronka naszego wąteczku, mam nadzieję, że do piatku wyrobimy
nowy wątek zakładam w piątek bo w sobote piję i baluję i nie zaglądam na forum
MIKUŚ pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny i chłopakipowoli zbliża się setna stronka naszego wąteczku, mam nadzieję, że do piatku wyrobimy
nowy wątek zakładam w piątek bo w sobote piję i baluję i nie zaglądam na forum
Hahahahaaa.................a Ja coś wiem a Wy nie wiecie

majencja pisze:Zostało mi po Misiorku opakowanie 2 kg RC renal- chrupki. Ważne do czerwca 2010.Jakbyście potrzebowały to przekażę.
Filomen pisze:świat z perspektywy Piguły, naszego tymczasa, czterolatki:
okazał się, że mam 5 dzieci, nie wiedziałam o tym, ale ostatnio mi robili jakaś dziurę w brzuchu, sterylke, czy coś tak i na pewno stąd te dzieci. Dzieci moje sa zamkniete za drzwiami, na pewno sa głodne i tęsknią za mną. Nie chce mnie do nich wpuścić Duzi, co za ludzie bez serca. dzieci czasem piszczą a mnie serce pęka. to stoje pod tymi drzwiami i głośno je wołam, moze w końcu mnie do nich wpuszczą. Nieważne czy dzien i noc, trzeba dzieci wołać bo moze nie słyszą. No to się drę. Przynoszę im też jedzenie pod drzwi po pewnie te Duże Potwory je jeszcze głodzą na dodatek. Kocham moje dzieciaczki.![]()
świat z perspektywy mojej i Piotrka;
zabiję Pigułe jak kolejną noc będzie darła mordę pod drzwiami maluchów.

Użytkownicy przeglądający ten dział: sebans i 41 gości