Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro paź 21, 2009 15:42 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

:) hop wąteczku nasze kotki czekają na adopcję :kotek:
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Śro paź 21, 2009 16:51 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

mar_tika pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Pozdrawiamy wszystkich środowo.

Marta wysylam ci 2 wiadomości i nadal są u mnie w skrzynce, niestety nie tylko dl ciebie dla innych też.
Nie wiem czy coś szwankuje, bo przecież jak wchodzisz na forum to ta wiadomość do ciebie powinna wejść automatycznie.
jak nie zejdą to zadzwonię wieczorem. :D

Dorotka nic mi nie wisi w skrzynce :?: :roll:

Zobacz czy przypadkiem nie masz zapełnionej skrzynki, teraz jest tak, ze dopóki sama nie usuniesz starej wiadomosci to nowa się nie ukarze. Na górze nad wiadomosciami powinno być napisane na niebiesko i potem po usunieciu wiadomosci trzeba tam kliknąć i uwolnic zatrzymaną wiadomość. ( to tak jakbys przypadkiem nie wiedziała o tym :wink: ale pewnie wiesz :D )
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro paź 21, 2009 19:36 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

terenia1 pisze:Smutne wieści Misiorek za TM :( ale pocieszające jest to ,że ostanie miesiące życia spędził u Majki :) Morfeusz :( źle to wygląda :) tak poza tym w Kociej Chatce spokojnie maluchom przywiozłam gotowanej rybki wcinały, aż miło :D jak by było jeszcze to by zeżarły :D
A to nowe biszkoptowe kocie jest po prostu obłędne, chyba był strasznie głodny bo wcinał jak najęty, a oprócz tego udeptywał, barankował , łasił się jak w jakimś amoku po prostu obłędny miziak 8O

Dziewczyny skontaktujcie się z katowickimi niekochanymi viewtopic.php?f=1&t=101615 ,bo tam ktoś kiedyś szukał rudziaszków/biszkopcików.Może wymiana? :?:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Śro paź 21, 2009 20:01 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

mamaja4 pisze:
terenia1 pisze:Smutne wieści Misiorek za TM :( ale pocieszające jest to ,że ostanie miesiące życia spędził u Majki :) Morfeusz :( źle to wygląda :) tak poza tym w Kociej Chatce spokojnie maluchom przywiozłam gotowanej rybki wcinały, aż miło :D jak by było jeszcze to by zeżarły :D
A to nowe biszkoptowe kocie jest po prostu obłędne, chyba był strasznie głodny bo wcinał jak najęty, a oprócz tego udeptywał, barankował , łasił się jak w jakimś amoku po prostu obłędny miziak 8O

Dziewczyny skontaktujcie się z katowickimi niekochanymi viewtopic.php?f=1&t=101615 ,bo tam ktoś kiedyś szukał rudziaszków/biszkopcików.Może wymiana? :?:

Rudego mamy tylko Korniszona,ktorego o maly wlos wczoraj nie przejechałam ,ale maluch ma kk więc narazie jest na leczeniu :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro paź 21, 2009 20:09 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

Zostało mi po Misiorku opakowanie 2 kg RC renal- chrupki. Ważne do czerwca 2010.Jakbyście potrzebowały to przekażę.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro paź 21, 2009 21:53 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

Maju mocno przytulam :| Dałaś wspaniałe zakończenie Miśkowi vel.Povolniakowi. Dziękuję Ci za to z całego serducha. Gdyby nie Ty z pewnością nie przeżyłby tych wpsaniałych ostatnich 10 miesięcy życia :1luvu:
MIKUŚ

Post » Śro paź 21, 2009 22:07 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

Dziś zadzwoniła do mnie Anetka :D u której na tymczasie były nasze 4 kociaki ze schroniska czarne puchatki, kociaki zachorowały na pp, niestety jedyna dziewczynka nie przeżyła pp, pozostałe chłopaki po podaniu krwi po ozdrowieńu po pp przeżyły. Kudłaty został wyadoptowany, a Maniek i Orton zostali na stałe w domku tymczasowym, chłopaki przytyły znacznie Orton 3,4 kg, Maniek 3,2 kg i mają się super dobrze już są po drugim szczepieniu, Anetka z byle czym lata zaraz do weta :D Postaram się chłopaków odwiedzić i zrobić jakieś zdjątka :D chociaż Anetka nas podczytuje i nawet jest zalogowana na forum, ale się nie oddzywa :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro paź 21, 2009 22:14 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

Dziewczyny i chłopaki :D powoli zbliża się setna stronka naszego wąteczku, mam nadzieję, że do piatku wyrobimy :D nowy wątek zakładam w piątek bo w sobote piję i baluję i nie zaglądam na forum :ryk:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro paź 21, 2009 22:16 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

W takim razie POZDRÓWKI Anetko!!!!!

I nie działaj tajniacko tylko się odzywaj kobitko :mrgreen:

P.S. Jeszcze raz wielkie dzięki /wiesz za co/. Chłopaki dzięki temu już nie leją :ryk:
MIKUŚ

Post » Śro paź 21, 2009 22:18 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

terenia1 pisze:Dziewczyny i chłopaki :D powoli zbliża się setna stronka naszego wąteczku, mam nadzieję, że do piatku wyrobimy :D nowy wątek zakładam w piątek bo w sobote piję i baluję i nie zaglądam na forum :ryk:

Hahahahaaa.................a Ja coś wiem a Wy nie wiecie :twisted:
MIKUŚ

Post » Czw paź 22, 2009 6:43 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

MIKUŚ pisze:
terenia1 pisze:Dziewczyny i chłopaki :D powoli zbliża się setna stronka naszego wąteczku, mam nadzieję, że do piatku wyrobimy :D nowy wątek zakładam w piątek bo w sobote piję i baluję i nie zaglądam na forum :ryk:

Hahahahaaa.................a Ja coś wiem a Wy nie wiecie :twisted:

E tam Basia, wszyscy wiedza 8) udaja tylko, ze nie wiedzą :piwa:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw paź 22, 2009 8:20 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

majencja pisze:Zostało mi po Misiorku opakowanie 2 kg RC renal- chrupki. Ważne do czerwca 2010.Jakbyście potrzebowały to przekażę.

Maja my nie mamy nerkowca.U Morfiego nery jak najbardziej w porządku.
Moze na innym forum znajdziesz potrzebującego nerkowca któremu przyda się karma:)Dziękujemy za pamięć

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw paź 22, 2009 8:54 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

świat z perspektywy Piguły, naszego tymczasa, czterolatki:
okazał się, że mam 5 dzieci, nie wiedziałam o tym, ale ostatnio mi robili jakaś dziurę w brzuchu, sterylke, czy coś tak i na pewno stąd te dzieci. Dzieci moje sa zamkniete za drzwiami, na pewno sa głodne i tęsknią za mną. Nie chce mnie do nich wpuścić Duzi, co za ludzie bez serca. dzieci czasem piszczą a mnie serce pęka. to stoje pod tymi drzwiami i głośno je wołam, moze w końcu mnie do nich wpuszczą. Nieważne czy dzien i noc, trzeba dzieci wołać bo moze nie słyszą. No to się drę. Przynoszę im też jedzenie pod drzwi po pewnie te Duże Potwory je jeszcze głodzą na dodatek. Kocham moje dzieciaczki. :1luvu:

świat z perspektywy mojej i Piotrka;
zabiję Pigułe jak kolejną noc będzie darła mordę pod drzwiami maluchów. :evil:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw paź 22, 2009 9:09 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

Filomen pisze:świat z perspektywy Piguły, naszego tymczasa, czterolatki:
okazał się, że mam 5 dzieci, nie wiedziałam o tym, ale ostatnio mi robili jakaś dziurę w brzuchu, sterylke, czy coś tak i na pewno stąd te dzieci. Dzieci moje sa zamkniete za drzwiami, na pewno sa głodne i tęsknią za mną. Nie chce mnie do nich wpuścić Duzi, co za ludzie bez serca. dzieci czasem piszczą a mnie serce pęka. to stoje pod tymi drzwiami i głośno je wołam, moze w końcu mnie do nich wpuszczą. Nieważne czy dzien i noc, trzeba dzieci wołać bo moze nie słyszą. No to się drę. Przynoszę im też jedzenie pod drzwi po pewnie te Duże Potwory je jeszcze głodzą na dodatek. Kocham moje dzieciaczki. :1luvu:

świat z perspektywy mojej i Piotrka;
zabiję Pigułe jak kolejną noc będzie darła mordę pod drzwiami maluchów. :evil:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Czw paź 22, 2009 10:10 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

witam czwartkowo ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]