Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:ja zupelnie nie wiem ,o co Wam chodzi , pierwszy raz widzialam dwupak koci w domeczkui tyle
, no przyznaje, ze tutaj na miau wpisywalam sie do watku panikarzy roku...bo kandydatka jestem niezla , ale generalnie po prostu bylam zadziwiona zachowaniami kocimi,bo przeciez psiara jestem
ewkaa pisze:obstawiam, że Maria nie wypuści Cię z domu z Flapem jak nie usłyszy tej opowieści
anulka111 pisze:Ciekawe czy rude w nocy bardzo brykalo???..
Blusik pisze:Koteczkowi nic nie grozi, a ponieważ maria ma na głowie takie stado kociaków, to się poświęcę i jakoś przeżyję kolejne dokocenie Anulki. Jakby nie patrzył, to teraz będzie "pan pikuś"
dalia pisze:Blusik pisze:Koteczkowi nic nie grozi, a ponieważ maria ma na głowie takie stado kociaków, to się poświęcę i jakoś przeżyję kolejne dokocenie Anulki. Jakby nie patrzył, to teraz będzie "pan pikuś"
![]()
![]()
![]()
opisz pózniej prooooszę![]()
poprzednie było genialne
anulka111 pisze:ciut przejeta i ciut sie balam tego dokocenia
anulka111 pisze:ze ciut blokowalam jej linie telefoniczna.....bo coz....mialam takie wrazenie, ze po poprzednich moich telefonach .....hodowca mial mnie ciut dosc
MariaD pisze:anulka111 pisze:ciut przejeta i ciut sie balam tego dokoceniaanulka111 pisze:ze ciut blokowalam jej linie telefoniczna.....bo coz....mialam takie wrazenie, ze po poprzednich moich telefonach .....hodowca mial mnie ciut dosc
Ciut? Jak ciut?
Do dzis boi sie @ i tel ode mnie ,smsow,mms takzeMariaD pisze:anulka111 pisze:ciut przejeta i ciut sie balam tego dokoceniaanulka111 pisze:ze ciut blokowalam jej linie telefoniczna.....bo coz....mialam takie wrazenie, ze po poprzednich moich telefonach .....hodowca mial mnie ciut dosc
Ciut? Jak ciut?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 128 gości