PS
I oczywiście Orła, ale jak to tylko przegląd to szkoda czasu na kolejkę.
Miśkowicz przegląda najbardziej kompleksowo. Wczoraj przeglądał Frania, który został zaszczepiony i w niedzielę pojedzie do domu do ... MYSZkowa.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:W hucie są ci sami, co na sanockiej. Ja polecam p. Miśkowicza, p. Adamską i p. Motykową, dra Ch owszem, ale raczej nie do maluchów.
PS
I oczywiście Orła, ale jak to tylko przegląd to szkoda czasu na kolejkę.
Miśkowicz przegląda najbardziej kompleksowo. Wczoraj przeglądał Frania, który został zaszczepiony i w niedzielę pojedzie do domu do ... MYSZkowa.Oficjalnie więc dziękuję wszystkim zaangażowanym w ratowanie Franciszka, zwłaszcza Grrrr i Karaluchowi (M też, ale on forum nie czyta) - to dzięki Wam Franio ma dziś 8 - 9 tygodni.
Cammi pisze:W tym Krak-Vecie nie ma doktora Chwastowskiego do końca tygodnia. Jest tam jeszcze ktoś godny polecenia? Bo za Chwastowskim to ja pojadę z soboty na niedzielę na Sanocką - na nocny dyżur
lutra pisze:Aga, masz wieści o Dymku?
karaluch pisze:Jak już o Franciszku mowa - po szczepieniu czuje się dobrze, je, śpi i rozrabia w normie, więc chyba pod koniec tygodnia rzeczywiście będziemy pakować plecaczek(tfu, tfu.., żeby nie zapeszyć )
W mojej kuchni zostanie po nim królicza klatka urządzona dość komfortowo - z domkiem do spania, kuwetką, huśtawką i drapaczkiem - ktoś ją odbierze, czy ktoś w niej zamieszka? Jestem otwarta na propozycjeCammi pisze:W tym Krak-Vecie nie ma doktora Chwastowskiego do końca tygodnia. Jest tam jeszcze ktoś godny polecenia? Bo za Chwastowskim to ja pojadę z soboty na niedzielę na Sanocką - na nocny dyżur
A można nieśmiało zapytać z jakiej strony Krakowa będziesz jechać?
lutra pisze:Karaluchu, ja wezmę klatkę. Jeszcze raz merci za pomoc w odchuchiwaniu Frania.
karaluch pisze:lutra pisze:Karaluchu, ja wezmę klatkę. Jeszcze raz merci za pomoc w odchuchiwaniu Frania.
A nie ma za coZ urokiem Frania i twoją pomocą to czysta przyjemność była
A druga część pytania (ta o zamieszkaniu) była na serio - jakby był chętny o gabarytach zbliżonych do Franka .... więc się tak bardzo z odbieraniem spieszyć nie musisz. No chyba, że klatka bardzo potrzebna gdzie indziej.
lutra pisze:karaluch pisze:lutra pisze:Karaluchu, ja wezmę klatkę. Jeszcze raz merci za pomoc w odchuchiwaniu Frania.
A druga część pytania (ta o zamieszkaniu) była na serio - jakby był chętny o gabarytach zbliżonych do Franka .... więc się tak bardzo z odbieraniem spieszyć nie musisz. No chyba, że klatka bardzo potrzebna gdzie indziej.
czy ja dobrze rozumiem, że np. dymek czy inna skierka mają szansę czuć zapach pieczonych przez Ciebie muffinek?
karaluch pisze:Cammi pisze:W tym Krak-Vecie nie ma doktora Chwastowskiego do końca tygodnia. Jest tam jeszcze ktoś godny polecenia? Bo za Chwastowskim to ja pojadę z soboty na niedzielę na Sanocką - na nocny dyżur
A można nieśmiało zapytać z jakiej strony Krakowa będziesz jechać?
lutra pisze:karaluch pisze:lutra pisze:Karaluchu, ja wezmę klatkę. Jeszcze raz merci za pomoc w odchuchiwaniu Frania.
czy ja dobrze rozumiem, że np. dymek czy inna skierka mają szansę czuć zapach pieczonych przez Ciebie muffinek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: beatamarzec1996, darpi, elmas, Evilus, kasiek1510 i 181 gości