Pń/Luboń - 5 sreberek: Whisky zostaje, Złotko wciąż szuka DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 06, 2009 20:31 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek : pomocy przy ogłoszeniach plizzz

Sreberko :1luvu: :D :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto paź 06, 2009 20:32 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek : pomocy przy ogłoszeniach plizzz

Sreberko :1luvu: :D :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto paź 06, 2009 22:07 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek : pomocy przy ogłoszeniach plizzz

Witam, Od wczoraj mieszkamy z Miaukunkiem :D Kocurek jest cudowny. Mieszka z dwójką dzieci które są nim zachwycone. Dziś pierwszy raz został sam w domu i o dziwo nic nie zbroił. Bawi się chętnie z dzieciakami i w ogóle nie protestuje na ich pieszczoty wręcz przeciwnie. Najbardziej ja protestuję bo boję się że kociak może się denerwować. Miaukunek ma chyba inne zdanie na ten temat bo jak zamykam pokój dzieci żeby miał trochę spokoju to miałczy pod drzwiami więc chyba polubił dzieciaki. Dziś byliśmy u weterynarza bo zaniepokoiły mnie jego oczka trochę ropieją. Lekarka potwierdziła ogólnie bardzo dobry stan pochwaliła piękny kolor i przypisała maść. Było trochę problemów z aplikacją specyfiku do oczek ale Srebreko wytrzymało dzielnie. Miaukunek bez brata okazał się niebywałym pieszczochem łasi się do nóg uwielbia drapanie a teraz chrapie smacznie na moich kolanach. Jesteśmy bardzo szczęśliwi że mieszkamy z takim wspaniałym Kocurkiem. Pozdrawiam i mam nadzieję że uda mi się umieścić jakieś zdjęcia na forum.
P.S.
Zastanawiamy się jeszcze czy zmienić imię czy nie chyba zrobimy wielkie rodzinne głosowanie.

Anita.78

Od: Wto paź 06, 2009 21:49

Post » Śro paź 07, 2009 8:16 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek : pomocy przy ogłoszeniach plizzz

Witam domek Miaukunka :D :D :D
Cieszę się, że kocio tak szybko się zaaklimatyzował 8) Tego się najbardziej bałyśmy ... że będzie tęsknił za braćmi :oops:

Whiskasikowi też wczoraj zaczęły płakać oczka, ciekawe co się dzieje. Przeciągi?
U Miaukunka to rozumiem, przy zmianie domu często tak się dzieje, ale nasz pieszczoch łóżkowy?

Oczywiście czekamy na fotki :D
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt paź 09, 2009 11:42 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek : pomocy przy ogłoszeniach plizzz

Pozdrowienia od grzeczniutkiego Miaukunka z nowego domku :D

Obrazek

A Whiskasik nam sie rozchorował :(
Ma bardzo zaropiałe oczka, niestety trzeba podawać antybiotyk ...

W związku z tym debiut wystawowy przesunięty, musi chłopak wyzdrowieć.
Obrazek

Avian

Post » Pt paź 09, 2009 11:48 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek: Whisky zostaje, Złotko wciąż szuka DS

kciuki wielkie za zdrówko słodziaczka :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt paź 09, 2009 14:12 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek: Whisky zostaje, Złotko wciąż szuka DS

Miaukunek pieknie sie prezentuje :D :1luvu:
Kciuki za Sreberko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt paź 09, 2009 14:33 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek: Whisky zostaje, Złotko wciąż szuka DS

Katarom mowimy stanowcze nie! Oby Zlotku sie przytafil tez taki fajny domek :ok:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon paź 12, 2009 21:51 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek: Whisky zostaje, Złotko wciąż szuka DS

Oczka Whiskasika już lepiej, jeszcze dwa dni antybiotyku i chłopak będzie jak nowy.
Małe Złotko od soboty dostaje kropelki Bacha, może nabierze więcej odwagi :ok:

A dzisiaj do chłopaków dojechały dwa nowe plaskate tymczasiki - 5-miesieczni persik i egzotyk. Czarne z białym, na razie baaardzo przestraszone, ale starszy wujek Albert już się zajął odstresowaniem towarzystwa ;)
Obrazek

Avian

Post » Wto paź 20, 2009 19:06 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek: Whisky zostaje, Złotko wciąż szuka DS

Dostałam dziś fotki Ogonka, zwanego obecnie Maurycym :D
Aż miło czytać dobre wieści - że jest kochany, że wzbudza zachwyt i radość :1luvu:
Ma niecałe 5 miesiecy, a waży już prawie 4kg 8O Pan weterynarz orzekł, że będzie wielkim kotem, nawet pod 8 kg 8O
Mówiłam juz, że sreberka to mutanty?
Już widzę naszego Whiskasa na wystawie za rok, jak biedni stewardzi będą sie męczyć z 8-kilowym kotem :mrgreen:

Oto Maurycy :D
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Avian

Post » Śro paź 21, 2009 10:24 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek: Whisky zostaje, Złotko wciąż szuka DS

ale ma rudy brzuchol :1luvu:
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Śro paź 21, 2009 11:43 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek: Whisky zostaje, Złotko wciąż szuka DS

A to nasze nieoswajalne, nieadoptowalne Małe Złotko :roll:
Wczoraj został odjajczony - bo choć Złotko maleńkie jest, było co ciachać :twisted:

Nadal poszukiwany nowy tymczas dla chłopaka - tu gdzie teraz jest, niewielkie ma szanse na oswojenie ... a szkoda, bo jest trochę telefonów o pręguska. Już miałby domek, gdyby tylko zechciał współpracować ...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A w jego wątku cisza ...
viewtopic.php?f=1&t=100397
Obrazek

Avian

Post » Śro paź 21, 2009 13:34 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek: Whisky zostaje, Złotko wciąż szuka DS

A ja nie wiedziałam że on ma wątek :oops:

Obrazek piękny jest :1luvu: :P
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro lis 04, 2009 14:52 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek: Whisky zostaje, Złotko wciąż szuka DS

Jakie wielkie te sreberka ,4 kg wow 8O

Niebieska_Chmurka

Od: Wto mar 24, 2009 13:47

[poprzednia]