lutra pisze:Wieści z Arwetu:
Borki szeczepione 16.10, będą sterylizowane w pt 23. - odbiór w poniedziałek - JA
Trisza już wysterylizowana, szczepienie w sobotę - odbiór w poniedziałek - JA
Mokka - zostanie zaszczepiona - odbiór w poniedziałek - JA
Płomyk i Skierka jeszcze z tydzień muszą zostać.
Kocurek złapany pod blokiem pani Teresy - do odbioru jutro; może kotka z działek może też do jutra zaczekać, wtedy bez pustych kursów by było. Dowiem się od Pani Jasi. - KTO? - P. Jasia [ul. Ściegiennego] przetrzyma kotkę do jutra, ale musi się znaleźć KTOŚ, kto ja odbierze i zawiezie do Arwetu, a stamtąd odbierze kocurka i przekaże p. Teresie [Jerzmanowskiego] WSZYSTKO PO DRODZE.
Shani - płuca brzydkie, apetyt ok, w ogóle ok, jak się stresuje to kiepsko oddycha.
PS
NIENAWIDZĘ ZUSu!!
PPS
Wpisałam się na poniedziałek, ponieważ z Niepołomic będę wracać wieczorem.
p. Teresa dzwoniła do mnie i mam wrażenie, że mówiła, że odbierze sama tego kocurka jutro ale też dzwoniły mi jednocześnie dwa inne telefony i może coś pokręciłam.
Miszelina, jak będziecie we dwójkę to proszę spsikać koty frontlinem (zostawiłam własny) i podać pyrantelum lub flubenol (pyrantelum w ilości 1 ml na 2,5 kg kota czyli im pewnie gdzieś po 3 czy raczej 4 kreski, bo chyba jedna zostaje w strzykawce) i jakbyś wzięła też taki zestaw ze sobą aby podać kotom od Solangeliki, one mają niecałe 3 m-ce, ważą pewnie nieco więcej niż prezydenci