.Koty w domu wygladają o niebo lepiej.
.caroole pisze: Nazwałam TOSIA.
Karolino, bardzo dziękuję za dt dla Tosi.rudziaszka i burego koleżanka mojej koleżanki
AnielkaG pisze:Z piątką sprawa się komplikuje, ja prawdopodobnie znowu mam pp w domu
Efcia1 pisze:AnielkaG pisze:Z piątką sprawa się komplikuje, ja prawdopodobnie znowu mam pp w domu
O rany, mam nadzieję, że to nie Maksio...

prosić o przebadanie dwóch kotek

Wstępnie został nazwany Bąbelek. Jest absolutnie bezproblemowy. Całą drogę był bardzo grzeczny, żadnego miauczenia. Rozglądał się tylko z ciekawością. Zwiedził zaciekawiony całe mieszkanie. Zjadł troszkę, pobawił się myszką. Przytulony i pogłaskany natychmiast zaczyna głośno mruczeć. A teraz właśnie zwinięty w kłębuszek beztrosko zasypia na moim mężczyźnie. Obydwoje jesteśmy w nim zakochani. Jedynie moja kotka jest bardzo niezadowolona z towarzystwa. Jeży się i fuka na małego, ucieka przed nim
. Jest bardzo proludzki, najchętniej śpi na człowieku lub chodzi za nim w krok w krok. Jest bardzo żywy, wszędzie go pełno. Bardzo lubi gonić za myszką. Załatwia się ładnie do kuwety. Typowy domowy kociak. Musi szybko znaleźć dobry domek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości