Manga spod krzaka po ropomaciczu..ZNALAZŁA CUDNY DOM!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 19, 2009 13:01 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

Ufff, kolejna uratowana istota. Jesteście wielkie :1luvu:
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pon paź 19, 2009 16:20 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

Kocia dusza pisze:Moniko, Mangę dodano do wątku seniorów.
Ech.. wspominam tę koteczkę i wspominam.. wspaniały charakter!

Zapraszam w odwiedziny do koteczki, super może na seniorach ją ktoś wypatrzy :)
Charakter wspaniały, Manga bardzo by chciała mieć na wyłączność czyjeś kolana do ugniatania i mruczenia.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon paź 19, 2009 16:22 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

Prawie na pewno jutro będę z bratem po Sopociankę (o ile będziesz miała dla nas chwilkę :-)). Moja marmurkowa kotka zaginęła (nie widziałam jej co prawda od wczorajszego wieczora, krótko, ale w śmietniku była trutka..), jeśli się odnajdzie żywa, lecz jej nie znajdę, to bardzo będę chciała pożyczyć klatkę-łapkę..

A Manga jest cudowna.. sama bym ją wzięła chętnie ;-) a może bratu zaproponować mojemu? Wiem, że Sopocianka zarezerwowana, ale pytanie, która szybciej dom znajdzie? Bo Manga ma boski charakterek. Trzeba będzie go jutro uważnie obserwować, bo chłopak nieśmiały i jak już powiedział, że Sopocianka, to nawet, jak mu się inny kot spodoba, to się raczej nie przyzna ;-)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Pon paź 19, 2009 23:49 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

Super, ze Mandzia ma sie jak najlepiej :ok:
Wierzyc mi sie nie chce , ze tak dobrze potoczyli sie jej losy..
Kasa ktora wplynie na konto bedzie w kazdej chwili do dyspozycji na leczenie koteczki czy tez hotel.. Wlasnie Moniko, do kiedy Mandzia moze byc u ciebie? Do zdjecia szwow?

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Wto paź 20, 2009 9:32 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

Na razie może być, nie jest w żaden sposób kłopotliwa, więc nie widzę przeciwwskazań żeby była i dalej u mnie mam nadzieję ze aż do znalezienia domku stałego.

Kocia Duszo, nie mieszajmy może Twojemu bratu za dużo w głowie, niech weźmie tego kota co mu serce podpowiada, wszystko się jakoś ułoży każda kota znajdzie swój przeznaczony dom na pewno, prędzej czy później, musi tak być.
Sopocianka i Manga to dwa zupełnie różne typy charakteru, zależy co kto lubi ja tam lubię i takie i takie :wink:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Wto paź 20, 2009 9:33 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

Ok! :-) Mnie serce ciągnie do Mangi - jest wspaniała :1luvu:

Kocia dusza

Post » Wto paź 20, 2009 11:23 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

Moniko tak sie ciesze!! :1luvu:

DO mnie na konto wplywac beda pieniadze ktore mialy isc na hotel- wobec tego jezeli potrzebujesz kasy na karme dla niej no i co najwazniejsze na leczenie odrazu pisz! Dzis lub jutro juz cos powinno byc..

Asiu jak sprawa wyglada ze splata zabiegu?? Mamy zbierac na nia, bo mowilas cos o jakims zwrocie z innego zrodla.. ? :oops:

Angel_

Post » Wto paź 20, 2009 11:24 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

Angel, dziś dostaję paragony od mpacz78 i powinnam otrzymać zwrot. Dam znać, jak sprawa będzie pewna, dobrze?

Kocia dusza

Post » Wto paź 20, 2009 11:37 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

Ok, jak cos bedziemy działac :)

Angel_

Post » Wto paź 20, 2009 19:57 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

Angel, na razie trzymaj te pieniążki, które wpłyną na Mangę, na pierwszym miejscu jest Asia która wyłożyła prawie 200zł na nią, jeżeli Asia dostanie zwrot z konta PKDT, to wtedy ja wezme tylko za koszty wet. Mangi (na razie to będą tylko dwa zastrzyki łącznie 20zł, potem zrobimy jej ogólne badanie krwi - chyba około 40zł to kosztuje), koszty utrzymania (jedzenie, żwirek itp) mogę pokryć sama, zwykle pokrywam te koszty tymczasowania, dam radę, jeżeli za zabieg zwrot będzie z PKDT to zostanie pewnie z tych uzbieranych pieniążków, ja proponuje przeznaczyć to na kotkę Marmurkę którą Asia będzie łapać na dniach, jeżeli kotka okaże się zdatna do udomowienia to na hotelik, zobaczymy jakie będą potzreby, wtedy będziemy prosić osoby które ofiarowały pieniążki o zgodę na zmianę ich przeznaczenia, ale poczekajmy na rozwój wydarzeń, Manga ma na razie wszystko czego potrzebuje.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Śro paź 21, 2009 0:08 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

Słuchajcie. Złapałam koteczkę, a nie mam na jej sterylkę. Czy możecie mi pożyczyć z tych pieniędzy 100zł do czasu, aż dostanę zwrot? Pieniążki na Mangę były na Puchatka i sterylkę właśnie tej kociczki..

edit: nieaktualne, pieniążki się znalazły (Kasa K. :1luvu: )

Kocia dusza

Post » Śro paź 21, 2009 13:07 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

To super,
A ja byłam dziś na zastrzyku z Mangą, wszystko jest z nią dobrze, w przyszły poniedziałek zdjęcie szwów, dziś już Mandzia nie była taka zadowolona na wizycie u weta, chyba pamiętała wczorajsze kłucie i nawet syknęła na weta, ale spoko agresji nie było.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Śro paź 21, 2009 13:24 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

E tam, nasz Rudy kocur choc ciapa okrutna, zrobic z nim mozna wszystko jak u weta furii dostaje do nie wiem czy sie smiac czy plakac z jego fuczenia, syczenia, buczenia i tym podobnych :lol:

Angel_

Post » Czw paź 22, 2009 15:25 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

Banerek dla kici :

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hq619][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/00ef5404aa.gif[/img][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw paź 22, 2009 20:44 Re: Manga po ropomaciczu, bezpieczna w DT- kto da jej szczęście?

Amyszko, bardzo, bardzo dziękuję :1luvu:
Manga czeka na domek, to bardzo towarzyska koteczka a u mnie niestety spędza większość czasu sama :( .
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

[poprzednia][następna]