Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 19, 2009 21:03 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

Ewa mieszka na granicy Mokotowa i Śródmieścia, wieczorem może podjechać. Wysyłam numer. Dzięki, uff, jeszcze tylko 9 kociąt zostało :lol:
AnielkaG

Post » Pon paź 19, 2009 21:05 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

AnielkaG - a Ty ją zaszczepisz wcześniej?
Obrazek

caroole

Od: Śro paź 14, 2009 19:12

Post » Pon paź 19, 2009 21:16 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

Nie, Ewa je odrobaczyła, ze szczepieniem trzeba poczekać. Zaszczepić muszę te dzikusy co siedzą w lecznicy, bo inaczej nie mogę ich zabrać do domu (miałam panleukopenię).
AnielkaG

Post » Pon paź 19, 2009 21:23 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

Rozumiem, dobrze, że odrobaczone chociaż. Pozdrawiam. I lecę spać. Jutro czekam na kontakt. Mogę podjechać na Mokotów jak coś.
Obrazek

caroole

Post » Wto paź 20, 2009 11:33 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

Szukam małego rudaska, jest jeszcze taki do adopcji ?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto paź 20, 2009 12:11 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

honda11 pisze:Szukam małego rudaska, jest jeszcze taki do adopcji ?

Ten rudzielec ze zdjęcia z pierwszej strony szuka domku, tylko nie wiem co dla Ciebie znaczy "mały". Ten ma jakieś 4 m-ce, jest przeuroczy, baaaardzo miziasty. Chcesz? :D
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Wto paź 20, 2009 12:26 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

A to wczorajsza sesja maluchów. Prawda, że słodziaki? :D
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
I jeszcze się przedstawimy:
Rudzielec i dwójka w posłanku (dymny i burasek bez ogonka - wygląda jak żbik) to chłopaki. Jedyną dziewczynką jest koteczka z parapetu, ma bardzo smutne spojrzenie :? Ale za to cudnie traktorkuje :D
Trójka starszych ma jakieś cztery miesiące, dymniaczek-słodziaczek ok. dwóch. Zostały odpchlone i odrobaczone (Boże, czego w tych qupalach nie było!!!). W weekend powinny zostać zaszczepione ale odrobaczenie trzeba będzie koniecznie powtórzyć, bo brzuszki nadal jak baloniki. Fak, pochłaniają ogromne ilości jedzonka. Poza tym, odpukać, zdrowe
Ostatnio edytowano Wto paź 20, 2009 13:55 przez Efcia1, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Wto paź 20, 2009 12:33 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

Ewuś, to bure kocię to kotka?

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Wto paź 20, 2009 15:40 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

Bure sa dwa: z ogonkiem (dziewczynka) i bez ogonka (chłopiec) jeszcze jedna dziewczynka bura jest w lecznicy
AnielkaG

Post » Wto paź 20, 2009 20:05 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

sorry, zadzwoniłam do domku w sprawie rudaska, a tam żałoba, więc z adopcji nici :(

Wiem, że rude schodzą "na pniu", a ten to po prostu okaz, więc co on jeszcze u Was robi :roll:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto paź 20, 2009 20:19 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

Myślę, że rudziaszek po prostu nie jest wystarczająco reklamowany. Może porobić mu trochę ogłoszeń?
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Wto paź 20, 2009 21:39 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

Rudy szybko znajdzie dom, tylko ogłoszenia trzeba mu zrobić.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto paź 20, 2009 21:41 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

Gorzej z resztą, zwłaszcza tymi 5 dzikusami, 4 są do zsocjalizowania, piąta kotka to będzie wyzwanie: warczy jak pies jak tylko ktoś stoi obok klatki, szczepiłam ją w podbieraku :x
AnielkaG

Post » Wto paź 20, 2009 22:01 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

Jedna z burasek jest już u mnie w DT. Odebrałam ją 1,5 h temu. Nazwałam TOSIA. :)
Jest cudowna! Mruczy jak tylko się ją dotknie, uwielbia głaskanie. Ma wspaniałe aksamitne futerko.

Zamieszczam jej zdjęcie, jak leży na nowym posłaniu. Tuż koło mnie. :kotek:

Obrazek

caroole

Post » Śro paź 21, 2009 1:44 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=153854870 - szukają kota, półpersa co prawda nie macie, ale może kto inny z Waszych podopiecznych wpadnie im w oko :) :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia][następna]