Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:A se może być modyfikowany nawet genetycznie, byle było kokosowo... Rajmund kocha kokosowe... Ja też ale ja to mam szlaban. Nawet szarlotkę niedzielną wyekspediowałam po degustacji. Swoją drogą - pychotka.
MartaAgnieszka pisze:Feeee ..... na samą myśl o malibu żołądek mi się przewraca. Raz tylko go piłam na sylwestra od tamtej pory nie biorę nic do ust co jest na mleku feeeeeee
Ale gim z tonikiem, whisky czy też rum to alkohole pierwsza klasa
alus1 pisze:MartaAgnieszka pisze:Feeee ..... na samą myśl o malibu żołądek mi się przewraca. Raz tylko go piłam na sylwestra od tamtej pory nie biorę nic do ust co jest na mleku feeeeeee
gin to nie ale whisky dobra hmmm pychaa o rum to Agacię będę musiała prosić bo niestety czeski jest niezastąpiony przy pieczeniu
Agata&Alex pisze:alus1 pisze:MartaAgnieszka pisze:Feeee ..... na samą myśl o malibu żołądek mi się przewraca. Raz tylko go piłam na sylwestra od tamtej pory nie biorę nic do ust co jest na mleku feeeeeee
gin to nie ale whisky dobra hmmm pychaa o rum to Agacię będę musiała prosić bo niestety czeski jest niezastąpiony przy pieczeniu
nie ma problemu, zawsze do usług![]()
![]()
![]()
Agata&Alex pisze:Tylko daj mi wcześniej znać, żebym pomyślała, jak Ci to wysłać
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:Tylko daj mi wcześniej znać, żebym pomyślała, jak Ci to wysłać
może ktoś będzie jechał albo sobą wyślesz
zima idzie to jedzenie i picie jak najbardziej na miejscu moja Kochana Marudkoamyszka pisze:Brya tu tylko chlanie i żarcie
idę coś zjeść i się napić
alus1 pisze:zima idzie to jedzenie i picie jak najbardziej na miejscu moja Kochana Marudkoamyszka pisze:Brya tu tylko chlanie i żarcie
Agata&Alex pisze:alus1 pisze:zima idzie to jedzenie i picie jak najbardziej na miejscu moja Kochana Marudkoamyszka pisze:Brya tu tylko chlanie i żarcie
właśnie naszła mnie ochota na nalewkę wiśniową mojej babcijest pyszna. Szkoda, że koty nie mogą alkoholu bo miałabym towarzystwo na wieczór a tak, muszę czekać na Alexa do czwartku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek i 22 gości