Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 20, 2009 11:22 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

A se może być modyfikowany nawet genetycznie, byle było kokosowo... Rajmund kocha kokosowe... Ja też ale ja to mam szlaban. Nawet szarlotkę niedzielną wyekspediowałam po degustacji. Swoją drogą - pychotka.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Wto paź 20, 2009 11:27 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

kinga w. pisze:A se może być modyfikowany nawet genetycznie, byle było kokosowo... Rajmund kocha kokosowe... Ja też ale ja to mam szlaban. Nawet szarlotkę niedzielną wyekspediowałam po degustacji. Swoją drogą - pychotka.

a robiłaś wg mego przepisu babcinego? a foty gdzie?

a to mam super przepis na wykorzystanie białek właśnie z kokosem :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto paź 20, 2009 11:29 przez alus1, łącznie edytowano 1 raz

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto paź 20, 2009 11:28 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Kinga - podziwiam w temacie trzymania szlabanu, jak efekty?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto paź 20, 2009 11:34 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Feeee ..... na samą myśl o malibu żołądek mi się przewraca. Raz tylko go piłam na sylwestra od tamtej pory nie biorę nic do ust co jest na mleku feeeeeee
Ale gim z tonikiem, whisky czy też rum to alkohole pierwsza klasa :twisted:
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Wto paź 20, 2009 11:37 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

MartaAgnieszka pisze:Feeee ..... na samą myśl o malibu żołądek mi się przewraca. Raz tylko go piłam na sylwestra od tamtej pory nie biorę nic do ust co jest na mleku feeeeeee

gin to nie ale whisky dobra hmmm pycha :mrgreen: a o rum to Agacię będę musiała prosić bo niestety czeski jest niezastąpiony przy pieczeniu :D

alus1

Post » Wto paź 20, 2009 11:46 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

alus1 pisze:
MartaAgnieszka pisze:Feeee ..... na samą myśl o malibu żołądek mi się przewraca. Raz tylko go piłam na sylwestra od tamtej pory nie biorę nic do ust co jest na mleku feeeeeee

gin to nie ale whisky dobra hmmm pycha :mrgreen: a o rum to Agacię będę musiała prosić bo niestety czeski jest niezastąpiony przy pieczeniu :D

nie ma problemu, zawsze do usług :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Wto paź 20, 2009 11:48 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Agata&Alex pisze:
alus1 pisze:

nie ma problemu, zawsze do usług :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale to już w listopadzie bo październik miesiącem oszczędzania :mrgreen:

alus1

Post » Wto paź 20, 2009 11:51 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Tylko daj mi wcześniej znać, żebym pomyślała, jak Ci to wysłać :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Wto paź 20, 2009 11:52 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Agata&Alex pisze:Tylko daj mi wcześniej znać, żebym pomyślała, jak Ci to wysłać :mrgreen:

może ktoś będzie jechał albo sobą wyślesz :wink:

alus1

Post » Wto paź 20, 2009 11:55 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

alus1 pisze:
Agata&Alex pisze:Tylko daj mi wcześniej znać, żebym pomyślała, jak Ci to wysłać :mrgreen:

może ktoś będzie jechał albo sobą wyślesz :wink:

Jak bym sobą wysłała, to w drodze powrotnej dostałbym koszyczek od Ciebie z którego by się wydobywało cichutkie miau :twisted:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Wto paź 20, 2009 12:00 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Bry :D a tu tylko chlanie i żarcie Obrazek idę coś zjeść i się napić Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto paź 20, 2009 12:08 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

amyszka pisze:Bry :D a tu tylko chlanie i żarcie Obrazek idę coś zjeść i się napić Obrazek
zima idzie to jedzenie i picie jak najbardziej na miejscu moja Kochana Marudko :twisted:

alus1

Post » Wto paź 20, 2009 12:10 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

alus1 pisze:
amyszka pisze:Bry :D a tu tylko chlanie i żarcie Obrazek idę coś zjeść i się napić Obrazek
zima idzie to jedzenie i picie jak najbardziej na miejscu moja Kochana Marudko :twisted:

właśnie naszła mnie ochota na nalewkę wiśniową mojej babci :mrgreen: jest pyszna. Szkoda, że koty nie mogą alkoholu bo miałabym towarzystwo na wieczór a tak, muszę czekać na Alexa do czwartku :|
Obrazek

Agata&Alex

Post » Wto paź 20, 2009 12:12 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Agata&Alex pisze:
alus1 pisze:

właśnie naszła mnie ochota na nalewkę wiśniową mojej babci :mrgreen: jest pyszna. Szkoda, że koty nie mogą alkoholu bo miałabym towarzystwo na wieczór a tak, muszę czekać na Alexa do czwartku :|

eee napijemy się dzisiaj razem wieczorkiem kcesz? :wink:

alus1

Post » Wto paź 20, 2009 12:13 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Ja kcem :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]