Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cammi pisze:Tweety pisze:sprawa załatwiona, wislackikot porzuciwszy służbowe papiery i klientów pognał szukać zguby. Zguba siedzi już w klatce. Dla bywalców Kocimskiej - jeżeli coś chcecie przestawić, to bardzo proszę zawsze sześć razy zastanowić się czy to coś nie leży tam czasem specjalnie
he he - znaczy się jak ktoś padnie z wrażenia (bo jakiegoś kota się nie doliczy) lub przepracowania (nie życząc niczego złego nikomu oczywiście) i będzie leżał w którymś z tych pomieszczeń - znaczy się może celowo tam leży??? - zaczyna być ciekawie na Kocimskiej - chyba poprosze o dorobienie kluczy
miszelina pisze:Cammi pisze:Dlaczego śFirka w klatce mam trzymać?Miszelina by mnie chyba obdarła ze skóry.
Jeżeli będzie lał wszędzie to sie nad tym zastanowię. Narazie to tylko jedno łóżko. (jedynym miejscem na klatkę to balkon albo loggia ;-P)
Ja nikogo nie będę obdzierać ze skóry. Pod propozycją klatki się podpisuję, nawet na balkonie czy w loggi. W końcu śFirek to wiejski chłopak, nawykły do chłodówMoże to mu pomoże "zastanowić się nad sobą".
lutra pisze:Aga, wiesz, jak dymny maluch z wczoraj? Dymek - Brat Skierki i Płomyka.
lutra pisze:Solangelica, czy Wam potrzebna klatka dla F&G?
maja215 pisze:Powiedzcie mi gdzie znajdę linka do naszego banerka(tego z Mopikiem)
maja215 pisze:Dziękuję bardzo za pomoc..
miszelina pisze:
Spec od kluczy będzie miał jutro odpowiednie surowe klucze, tak że dorobię dla Mjs i Roberta. Kłódka wraca dziś na swoje miejsce. Dobrze, że z kluczem do zamka dolnego jest mniej kłopotu, bo noszenia drzwi sobie nie wyobrażam.
Jeśli ktoś jeszcze będzie dorabiał klucze, warto o tym pamiętać. A w ogóle, kto ma klucz oryginalny do tych zamków? Bo robienie kopii z kopii czasem prowadzi do absurdu.
I to by było na tyle
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], Hana i 243 gości