ogocha pisze:Solangelica - a nie chcą Ci Twoi znajomi POmiotu Szatańskiego? Urocze, spokojne i śpiące całą noc kociczki do oddania od zaraz!Tweety, nie wymyśliłam sobie dyzuru w sobotę
bo już zdążyłam sobie wymyślić na poniedziałek i środę (bo popołudnia w domu są takie nudne, nie?) Mam przynieść ciśnieniomierz?
![]()
Aha i naprawdę nie wiem co się podziało z Krakvetem. Zawsze było superowo - nie mieli poślizgów i byli słowni. A teraz - kamień w wodę.... Maila z zawiadomieniem, że paczka wysłana dostałam w piątek i do tej pory ani słychu ani widu. Przedtem chyba oni sami rozwozili paczki a teraz widzę, że jakimś kurierem i wszystko to jakoś dupowato zorganizowane...
Chyba tam zadzwonię...
Tez pomyslalam o Pomiocie Szatanskim, ale nie mam ich fotek - mozesz jakies takie bardziej medialne wrzucic mi na maila? guaraneska@gmail.com - bede wdzieczna. Dziewczyna chcialaby zobaczyc z mezem i dziecmi fotki kotow no i obgadac sprawe

Taram tam tam...akuuurat uwierze ze one spia cala noc

Felek, rezydent nr 2 postanowil olac sprawe i zajal sobie najlepsze miejsce na brzegu wersalki przy grzejniku. Glus spi w misce z praniem

Siedzi tam teraz i robi te swoje wieeelkie oczy

Glus sie powinien nazywac Vanish. Podobnie jak V pojawia sie i znika bez sladu

Fumik natomiast winien miec wpisane w rodowodzie Corega Tabs - demoluje cale mieszkanie i wszystko co napotka, z siłą wodospadu

I tym optymistycznym akcentem zegnam z ogonem jakims pod stolem (chyba Fiona przyszla na kontrole sprawdzic co Duza wypisuje o niej)