Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:W związku zmianami adopcyjnymi informuje,ze Sisi nie zamieszka w moim domu...trafi do DT , bo mam za dużo kotów.Mysśe tez ,że i Bambo powinien jej los podzielić, bo jest bardziej niepełnosprawny.Rezygnuje z członkostwa w klubie,ale jak zawsze wesprę :poszczególne koty finansowo...Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu super domków
bo jak widac mój nie jest dobry...
bordo pisze:BIAŁO SZARE RODZEŃSTWO juz bezpieczne
ten z chorym oczkiem okazł się być dziewczynką, kociak "obrońca" nadal jest chłopcem
imion nie mają jeszcze, wiek 7-8 tyg
annskr pisze:Widziałam tę dziewczynkę z chorym oczkiem, oczko już pękło, z główki wystaje jakby rurka na 1,5-2cm, koszmar.... Co to biedactwo musiało wycierpieć....
annskr pisze:Zdjęcia kociaków spod balkonu, dostałam od Bordo - kociaki już są bezpieczne.
Zdjęcia są drastyczne - ale większość z nas już widziała takie oczy na żywo. Dla tych, co nie widzieli - może to będzie argument za bezwzględną sterylizacją i nie zostawianiem losu kotów wolnożyjących w rękach Natury?![]()
![]()
annskr pisze:Na razie są pod dobrą opieką w dwóch lecznicach, bardzo szukamy dla nich dt / ds.
Anda pisze:Oczka zostały przejrzane przez dr Balickiego we wszystkie strony.
Według dr mały przeszedł KK.\ Nie leczone oczy zaczęły same się bronić, leczyć, spojówka na górze oka zaczęła wrastać w rogówkę. W tym gorszym, prawym oczku na dole oczka stało się to samo. (mówaił, że był wrzód rogówki) - teraz rogówka w prawym oczku jest matowa, w drugim zaczęło ise to samo co w prawym
Skutkiem tego wszystkiego jest zagrażający zespół suchego oka. Tzn on już jest w tym oku, ale dr ma nadzieje, że leki to zmienią. Prawym oczkiem widzi jak przez mgłę, lewym widzi na razie
Jeżeli nie zabrałybysmy na pewno oślepł by na oba oczy.
Dostałam recepty i rozpiskę, która mnie trochę przeraziła - nie mam możliwości podawania kropli 5 razy dziennie - rozpisałam na 4 razy i wyszło mi że podawanie tych kropli wszystkich zajmuje mi ok pół godzinyX4 czyli 2 godziny dziennie. A karmienie, a sprzatanie a głaskanie i mizianie.![]()
Dostał bardzo drogie krople które można w Lublinie dostac tylko na Kościelnej i pojechałam.
Zostawiłam w aptece 140 zł (dr Balicki wziął 40 zł za wizytę - z dużym rabatem - jak to mówił to wpatrywał się w niebieskie oczęta inspektorki Tiger)
mimbla64 pisze:A ja przypominam o ślicznym Kubusiu z tego wątku.
viewtopic.php?f=13&t=101462
Bazyliszkowa pisze:Właśnie miałam spytać BOZENEZWISNIEWA o to samo.
Domyślam się, że ma to jakiś z wiązek z adopcją Sisi, która nie doszła do skutku, ale nie rozumiem, co ma z tym wspólnego Klub Ślepaczkowy...
dellfin612 pisze:Bazyliszkowa pisze:Właśnie miałam spytać BOZENEZWISNIEWA o to samo.
Domyślam się, że ma to jakiś z wiązek z adopcją Sisi, która nie doszła do skutku, ale nie rozumiem, co ma z tym wspólnego Klub Ślepaczkowy...
dziewczyna oficjalnie i na pewno rezygnowała???
BOZENAZWISNIEWA pisze:Rezygnuje z członkostwa w klubie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Hana, mraucia i 54 gości