amyszka pisze:Ja przytargałam dla mojego rudego miauuuuczka kociaka do zabawy ,a ten dalej miu i miauuuuuu
Ha, i co powiesz na to Aluś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amyszka pisze:Ja przytargałam dla mojego rudego miauuuuczka kociaka do zabawy ,a ten dalej miu i miauuuuuu
alus1 pisze:amyszka pisze:Ja przytargałam dla mojego rudego miauuuuczka kociaka do zabawy ,a ten dalej miu i miauuuuuu
a Ty Amys co mi tu z czarnym PR wyjeżdżasz co?
Agata&Alex pisze:alus1 pisze:amyszka pisze:Ja przytargałam dla mojego rudego miauuuuczka kociaka do zabawy ,a ten dalej miu i miauuuuuu
a Ty Amys co mi tu z czarnym PR wyjeżdżasz co?
Z czym czarnym![]()
![]()
![]()
Agata&Alex pisze:Moja blond głowa dzisiaj działa na zwolnionych obrotach![]()
![]()
![]()
Jeszcze godzinę i 20 minut, i po dyżurze, i do domku do rudego futra, bo tylko ono w domu
Agata&Alex pisze:A co dają w Lidlu ciekawego
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:A co dają w Lidlu ciekawego
a takie rożne do pieczenia i kuchnia brytyjska jest wejdź na stronę ich to zobaczysz![]()
my sobie robimy takie wyprawy raz na jakiś czas, ja kupuję te.ż wodę źródlaną bo kosztuje 69 gr za 2 litry
Uważaj, może był wychodzący. My jak się ubieramy w przedpokoju Rudi siedzi centralnie pod drzwiami i trzeba hrabiego wynieść dalej, żeby wyjść. Chyba wychodził kiedyś.Agata&Alex pisze:Jak wychodziłam do pracy rano, to rude futro też było już gotowe do wyjścia i czekał pod drzwiami, gdy otwierałam drzwi to się pchał
on nigdy tak nie robił, korytarz to tylko gdy my stoimy na nim a dzisiaj sam chciał wyjść. Chyba muszę zacząć bardziej na niego uważać
![]()
Gaduła jest ostatnio strasznajuż mi brakuję pomysł dla zabaw dla niego :. chodzi po domu i robi miau, albo usiądzie koło mnie i też miau
, aż tak bardzo jest znudzony
![]()
Czy Wasze koty też tak mają
Bo pewnie agul-la nie doczytałaAgata&Alex pisze:alus1 pisze:Agata&Alex pisze:Jak wychodziłam do pracy rano, to rude futro też było już gotowe do wyjścia i czekał pod drzwiami, gdy otwierałam drzwi to się pchał
on nigdy tak nie robił, korytarz to tylko gdy my stoimy na nim a dzisiaj sam chciał wyjść. Chyba muszę zacząć bardziej na niego uważać
![]()
Gaduła jest ostatnio strasznajuż mi brakuję pomysł dla zabaw dla niego :. chodzi po domu i robi miau, albo usiądzie koło mnie i też miau
, aż tak bardzo jest znudzony
![]()
Czy Wasze koty też tak mają
dziecko się nudzisiostrzyczkę mu
wiedziałam, że to napiszeszbyłam 100% pewna, że to właśnie od Ciebie padną te słowa
![]()
![]()
Petka-P1 pisze:Pierwszą część podczytywaliśmy.
Teraz już piąta strona, ale lepiej późno niż wcale.
Przywitać się chcemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, EmiEmi, jrrMarko i 308 gości