ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 19, 2009 16:47 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon paź 19, 2009 18:19 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

ja tez potrzymam. a co
za przyjaciela :mrgreen:
:ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto paź 20, 2009 7:13 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

trzymamy i trzymamy kiedy będzie coś wiadomo? :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto paź 20, 2009 7:55 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

No jeszcze nic nie wiem :evil: Ale jak będzie wiadomo to sie podzielę :D To jeszcze może potrwać niestety :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto paź 20, 2009 15:49 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

W nocy odszedł staruszek Misiorek za TM miał niewydolność nerek :cry: Zeby było mało to byłam dzisiaj do paskudnego wypadku- kobieta wyjechała z podporządkowanej wprost pod cysternę. Zmasakrowana, zakleszczona w aucie. Udało się Ją wyciągnąć.
Teraz się okazało , że to nasza koleżanka z pracy- 63-letnia lekarka...Jest z Nią bardzo źle.... Niech to szlag wszystko trafi...
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto paź 20, 2009 16:13 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Oj Majencja bardzo ci współczuję :( Masz dzisiaj ciężki dzień.... Ale przecież ty jestes twardziel, będzie dobrze.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto paź 20, 2009 16:45 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Zły dzień dzisiaj chyba.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto paź 20, 2009 16:56 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Babjago a odwiedzisz nas:
viewtopic.php?f=1&t=102057
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto paź 20, 2009 17:04 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

majencja pisze:W nocy odszedł staruszek Misiorek za TM miał niewydolność nerek :cry: Zeby było mało to byłam dzisiaj do paskudnego wypadku- kobieta wyjechała z podporządkowanej wprost pod cysternę. Zmasakrowana, zakleszczona w aucie. Udało się Ją wyciągnąć.
Teraz się okazało , że to nasza koleżanka z pracy- 63-letnia lekarka...Jest z Nią bardzo źle.... Niech to szlag wszystko trafi...

Tak mi przykro...Majencjo....
Misiorek [*] Hasaj za tęczowym mostem....
A z koleżanką - póki zycia póty nadziei... :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto paź 20, 2009 18:01 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Powiem wam dziewczyny, że zrobiłam allegro Pimpkowi i zero odzewu :( Nikt go nie chce, nawet wejść nie ma za duzo. Ciężki czas na szukanie domków. A musimy znaleźć jak najszybciej bo ja juz u kresu jestem wytrzymałości. Jeszcze w dodatku skubaniec zaczął sobie Zuzię podporządkowywać :evil: Normalnie dziecko nie może się na sofie wyłożyć, bo ja zaraz łapą przegania 8O Trzeba uczciwie przyznać, że Zuzia też tak całkiem bez winy nie jest, ale nie potrafię jej wytłumaczyć, że ma go nie ruszać. Nie będę czekała, aż jej w końcu oczy podrapie - buzia juz cała w szramach :evil: Tak nie może być :evil: No, kurde dziecko mam już podrapane całe :evil: Kocham koty, ale przede wszystkim hmmm dziecko hoduję :? Mam nadzieję, że się coś szybko znajdzie, bo juz mi zaczyna byc wszystko jedno :? To miał być krótki tymczas, a bujamy sie od sierpnia - fakt, że mogło go już nie być gdyby nie mój brak zdecydowania. Teraz za to nie mam już wątpliwości - trzy koty w moim mieszkaniu - to za duzo - ani nie mam na to warunków, ani miejsca, ani kasy. Zapach na tych moich paru metrach jak wracam z pracy może powalić słonia. Do dupy to wszystko. A szczególnie jeśli jednym z tych kotów jest Pimpek z ADHD :( Ehhh... wszytsko mi się na łeb wali i jeszcze to... :cry:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto paź 20, 2009 18:07 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

pomponmamo myślałaś o kroplach bacha dla pimpka?jak dobrze pamiętam przy frędzelku też były cyrki z drapaniem zuzi. pomyśl o kroplach, bo skoro nie ma na chwile obecna szans na dom dla pimpka to trzeba załagodzić sytuację.
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto paź 20, 2009 18:17 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Czy ja ci juz mówiłam Agul -la ze jestes genialna? No pewnie że krople. Gdyby nie moje ostatnie doy emocjonalne to moze bym sama na to wpadła! Niemniej domek tez trzeba szybko znaleźć. Shira - kces kotka? :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto paź 20, 2009 18:34 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

pisz do ryśki i może sytuacja sama się rozwiąże. pimpek jest młodym kotem jeszcze, wiele przeszedł, uratowałaś go i on ci się odwdzięcza całą swoją osobą. czuje sie bezpiecznie i dobrze to rozrabia jak wszytkie młode koty, a ustawianie zuzi juz przerabialiśmy przy frędzelku. chłopak poznaje swoje miejsce w hierarchii. koniec więc z paniką, zamawiaj krople, które pimpka wyciszą i przestań się martwić na zapas :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto paź 20, 2009 18:39 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Ło matko! 8O Moje dziecko ubrane w rękawiczki chirurgiczne bawi się w RSPCA i własnie stwierdziła złamanie nogi u Pompona i będzie operować 8O Pompon z desperacja w oczach spokojnie znosi jej wybryki, ten kot ma do niej świętą cierpliwość. Co prawda podejrzewam że się mu ta operacja podoba, bo lezy wywalony z brzuchem do góry i przymrużonymi ślepiami, a Zuzia go mizia po brzucholu i zadnich łapach, ale zawsze co operacja, to operacja :lol: Frędzel ewakuował sie za rogówke na wszelki wypadek i tylko Pimpek samobujec cały czas sie do Zuzi pcha :lol: Zaraz pewnie i jego zoperuje
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto paź 20, 2009 18:41 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

zrobi mu lobotomię i zaoszczędzisz na kroplach :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]