Antonio szczęśliwy w swoim domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 19, 2009 15:55 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

ossett pisze:
Kruszyna pisze:TŻ usłyszał, że nie przyjmą kota z kk ani z żadną inną wirusówką. Usłyszał też, że "to jest lecznica, a nie schronisko" :(

Metalowców odpada :(

To może u Niedzielskich. Przyjmowali kiedyś chore koty do szpitalika. Wystąpcie jako jakieś OPP..

A Metalowców trzeba jednak omijać. Od 2 tygodni nie moge się doprosić o wynik analizy moczu (cudem pobranego) z góry opłaconej.
Straszny tam bałagan i granda.
Śmiało ich mozna wpisać na listę wetów niepolecanych (chociaż i tak tam chyba już są).

nO A JAK NAPISZEMY ,ZE KOT JEST MÓJ,NP.UMOWA ADOPCYJNA..TO NIE USPIA...JA JAK POWIEDZIAŁAM ZRZUTE ROBIE...W KOŃCU O ZYCIE BIEDAKA CHODZI...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon paź 19, 2009 15:57 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

BOZENAZWISNIEWA pisze:
ossett pisze:
Kruszyna pisze:TŻ usłyszał, że nie przyjmą kota z kk ani z żadną inną wirusówką. Usłyszał też, że "to jest lecznica, a nie schronisko" :(

To może u Niedzielskich. Przyjmowali kiedyś chore koty do szpitalika. Wystąpcie jako jakieś OPP..

A Metalowców trzeba jednak omijać. Od 2 tygodni nie moge się doprosić o wynik analizy moczu (cudem pobranego) z góry opłaconej.
Śmiało ich mozna wpisać na listę wetów niepolecanych (chociaż i tak tam chyba już są).

nO A JAK NAPISZEMY ,ZE KOT JEST MÓJ,NP.UMOWA ADOPCYJNA..TO NIE USPIA...JA JAK POWIEDZIAŁAM ZRZUTE ROBIE...W KOŃCU O ZYCIE BIEDAKA CHODZI...

Maz jeszcze spojrzy w internet potem, bo on motocyklista i czesto ciezarówki jezdża na takich trasach..stane na rzesach i sie dowiem...umowe mozecie na mnie pisac stała jak cos...i do Warszawki dojedzie...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon paź 19, 2009 16:04 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

BOZENAZWISNIEWA pisze:Zeby nie było jak z Kosmitką...

Co było z Kosmitką?

Kciuki trzymam..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon paź 19, 2009 16:07 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

BOZENAZWISNIEWA pisze:
ossett pisze:

P. Gosia stanie na głowie żeby nie uśpili ale jak jej nie ma w schronie to wiesz jak może być. A do tego on jest chory i może sam też umrzeć :( bez tzw. "pomocy". Szukamy i załatwiamy co się da.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon paź 19, 2009 16:09 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

Kaprys2004 pisze:Przepraszam za pytanie, ale w robocie mało przytomna jestem i nie wszystko czytam:

a) dlaczego chcą go uśpić???
b) czy w Warszawie miałby DT czy DS??

a) bo jest chory
b) DT a potem DS ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon paź 19, 2009 16:19 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

Nieustające kciuki.

Kaprys2004

Post » Pon paź 19, 2009 16:31 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

Wychodzę z pracy - nie wiem jak net w domu w razie czego jestem pod telefonem (Kruszyna ma nr).

Na teraz:
1. Żadnego TDT (kotek jest "pilnowany" przez P. Gosię ale jutro jej już nie będzie w schronie po południu - prosiła żeby koteczka nie ruszać bo zostanie wzięty do domu ale co zrobią w schronie nie wiadomo - zawsze mogą powiedzieć że sam zszedł :roll: )
2. Transportu brak - czekam jeszcze na jedną odpowiedź w sprawie transportu dwustronnego płatnego (wyhaczyłam na transportowym osobę która też szuka transportu tylko w przeciwnym kierunku). Jest info na transportowym że szukamy.

Mam nadzieję że będę miała w domu net i przeczytam jakieś dobre informacje :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon paź 19, 2009 16:32 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

Czy coś już wiadomo w kwestii transportu?
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pon paź 19, 2009 16:32 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

Dobre informacje na wagę złota :!:
Koteczku trzymaj się... :ok:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon paź 19, 2009 16:35 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

Kruszyna pisze:Czy coś już wiadomo w kwestii transportu?

Tak jak pisałam - na transportowym podałam ze szukamy. Przeszukiwałam dogo, szczury i króliki i nic.
Napisałam do 2 osób, które szukają transportu w przeciwnym kierunku z prośbą że jeśli znajdą dwukierunkowy (nawet płatny) to żeby dali znać to się załapiemy na transport w druga stronę i złożymy jeśli będzie to płatny transport. Jedna osoba odpisała że u nich już nieaktualne.
Tyle jeśli chodzi o transport.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon paź 19, 2009 16:55 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

Jedyny,który mi przychodzi do głowy to Piotr568-on czesto jeździ na trasie Warszawa -Krapkowice i spowrotem,ale trzeba jeszcze dograc dojazd do Krapkowic-spróbujcie do Piotra napisać!-to bardzo sensowny i konkretny facet-mozna na Nim polegac!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon paź 19, 2009 17:03 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

Kto jest w stanie odebrać go jutro w Warszawie spod głównej siedziby Samsunga około południa?
Obrazek

Kruszyna

Post » Pon paź 19, 2009 17:09 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

Ma szansę jechać jutro z samego rana, ale warunkiem jest to, że MUSI zostać odebrany spod siedziby Samsunga. Pojedzie dzięki uprzejmości szefa Gibutkowej.
Obrazek

Kruszyna

Post » Pon paź 19, 2009 17:12 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

jeśli trzeba go tylko przetransportować w Wawie - to zgłaszam się!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon paź 19, 2009 17:13 Re: Beksa umiera w schronie szukamy transportu WRO-WAWA

1. Piotr dopiero wrócił z wyjazdu. Rozmawiałam z nim. Następny wyjazd - za dwa tygodnie :(

2. Gdzie jest siedziba Samsunga i co dalej miałoby z nim być? Jestem w pracy w południe, ale myślę jak pomóc.. Pracuję w Śródmieściu.. Zaraz zajrzę do internetu gdzie ta siedziba..

Kaprys2004

[poprzednia][następna]