dostał izolatkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jafusia pisze:Ktoś szuka kotki.... może szansa dla naszych????
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-koci-ta-Przyjm-m-od-wysterylizowan-kotk-W0QQAdIdZ162946328
queen_ink pisze:Do TOZ ja pisałam, w tym tygodniu mogę odebrać zgodę, bo już rozpatrzyli.
miszelina pisze:Przypominam, że zabrałam kłódkę z Kocimskiej (Wislackikot dał mi przy okazji jeszcze jeden kluczyk do spiłowania), tak że jutro rano drzwi będą zamknięte tylko na zamek. Mam nadzieję, że spasuje oba klucze.
A puchate biało-bure faktycznie się mizia
Akima pisze:miszelina pisze:Przypominam, że zabrałam kłódkę z Kocimskiej (Wislackikot dał mi przy okazji jeszcze jeden kluczyk do spiłowania), tak że jutro rano drzwi będą zamknięte tylko na zamek. Mam nadzieję, że spasuje oba klucze.
Miszelino jutro Państwo przyjda zobaczyc najnowsze nabytki, zachęcaj na dwa jeśli się da. A jesli cos nie tak to mamy jeszcze w DT kilka kociaków
Tweety pisze:Akima pisze:miszelina pisze:Przypominam, że zabrałam kłódkę z Kocimskiej (Wislackikot dał mi przy okazji jeszcze jeden kluczyk do spiłowania), tak że jutro rano drzwi będą zamknięte tylko na zamek. Mam nadzieję, że spasuje oba klucze.
Miszelino jutro Państwo przyjda zobaczyc najnowsze nabytki, zachęcaj na dwa jeśli się da. A jesli cos nie tak to mamy jeszcze w DT kilka kociaków
np u mnie Muchomory.
A w przypadku nowych nabytków kocimskich to do adopcji są 2 z krótszym futerkiem, puchatki dodawane są jako bonus. Nie ma adopcji samego puchatego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, misiulka i 223 gości