Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agata&Alex pisze:Jak wychodziłam do pracy rano, to rude futro też było już gotowe do wyjścia i czekał pod drzwiami, gdy otwierałam drzwi to się pchał
on nigdy tak nie robił, korytarz to tylko gdy my stoimy na nim a dzisiaj sam chciał wyjść. Chyba muszę zacząć bardziej na niego uważać
![]()
Gaduła jest ostatnio strasznajuż mi brakuję pomysł dla zabaw dla niego :. chodzi po domu i robi miau, albo usiądzie koło mnie i też miau
, aż tak bardzo jest znudzony
![]()
Czy Wasze koty też tak mają
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:Jak wychodziłam do pracy rano, to rude futro też było już gotowe do wyjścia i czekał pod drzwiami, gdy otwierałam drzwi to się pchał
on nigdy tak nie robił, korytarz to tylko gdy my stoimy na nim a dzisiaj sam chciał wyjść. Chyba muszę zacząć bardziej na niego uważać
![]()
Gaduła jest ostatnio strasznajuż mi brakuję pomysł dla zabaw dla niego :. chodzi po domu i robi miau, albo usiądzie koło mnie i też miau
, aż tak bardzo jest znudzony
![]()
Czy Wasze koty też tak mają
dziecko się nudzisiostrzyczkę mu
Agata&Alex pisze:
wiedziałam, że to napiszeszbyłam 100% pewna, że to właśnie od Ciebie padną te słowa
![]()
![]()
Agata&Alex pisze:a kto mi da gwarancję, że jak przytacham drugiego kota do domu, to nie będę miała 2xmiauprzy każdej okazji
.
Agata&Alex pisze:alus1 pisze:dziecko się nudzisiostrzyczkę mu
wiedziałam, że to napiszeszbyłam 100% pewna, że to właśnie od Ciebie padną te słowa
![]()
![]()
agul-la pisze:już tyle stron?czy gdzies już było dręczenia autorki postu o drugiego kotka?bo chciałabym się dołączyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi i 123 gości