Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 17, 2009 17:17 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Arnold to jakbyś mogła mu tam czasem przypomnieć, że ma ciociofAnkę w wwie, to byłałbym wdzięczna :wink:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Sob paź 17, 2009 17:20 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Czy taki gosciu moze miec klopoty z pamiecia ? Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Od: Czw gru 18, 2008 12:31

Post » Sob paź 17, 2009 18:09 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

na pewno nie jeżeli chodzi o grono wielbicieli :ryk:

iskra666

Post » Nie paź 18, 2009 16:40 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Ależ się stęskniłam za tym Jegomościem. :)

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Nie paź 18, 2009 19:13 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Mialo byc na wesolo i bedzie.Pewnego przedpoludnia,jeszcze jesiennego a nie zimowego,na naszym parapecie zewnetrznym usiadl kot.Kocisko jak sie patrzy-tlusciutki,zadowolony z zycia i lekko zaciekawiony tym,co sie dzieje w srodku.W mgnieniu oka-tzn. po kilku minutach-zauwazyl go Imperator.Lekko,leciutenko,wywolujac niemalze trzesienie ziemii splynal z kanapy.Kroczac przez pokoj nadymal sie coraz bardziej,fuczal,prychal i zakasywal rekawy.Wtem,gdzies zza szafki wypadla Piwcia i rozpaczliwie szlochajac rzucila sie Zadymiarzowi Guidowi pod nogi.I rozpoczal sie dialog -Ona ,,nie idz,ja cie prosze,przeciez to niebezpieczne,jeszcze ci sie cos stanie ,,On -oczywiscie z odpowiednia mina-,,zostaw mnie,kobieto.dla mnie to tyle co splunac,spuszcze mu taki lomot,ze popamieta ,,.Ale Piwcia nie odpuszczala,kreslac wokol Ogromnego Guida osemki i petelki.Ona-,, moj ukochany,boje sie,ze cos ci sie stanie ,nie puszcze cie,chocby po moim trupie ,,On -,,no coz,jak chcesz ,,Ale zanim trup Pi padl u stop Guida,kot zniknal .W koncu ilez mozna czekac,a moze nie lubil potyczek malzenskich.Guid mruknal cos pod nosem-pewnie cos niecenzuralnego,a potem odszedl ciezkim krokiem.A za nim ,podskakujac i szczebioczac pobiegla jego wielbicielka.A ja poszlam szukac husteczki,bo zaplulam sie ze smiechu.
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Nie paź 18, 2009 19:37 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Gentleman w każdym calu. :)

-Buffy-

Post » Nie paź 18, 2009 19:39 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

A tak wyglada mina kogos kto przez ,,glupie baby ,, nie mogl sie wykazac Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Pon paź 19, 2009 6:38 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Guidusiu, nie przejmuj się, z babami tak zawsze :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 20, 2009 23:00 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Poniewaz wszystkie opolskie watki zostaly zamkniete zasmiece ten.To u mnie mieszkaja i sa leczone kociaki,ktore sa jednym z powodow tej calej awantury.Maja wielkie szczescie,ze tyle kochajacych koty osob walczy o nie tak zaciekle.Ale przeszlo moje najsmielsze oczekiwania ,ze to samo grono milujacych koty doprowadzi do rozpadu przynoszaca tyle dobrego dla nich inicjatywy. Poniewaz ja jestem pacyfistka i walka nie lezy w mojej naturze i zeby nie zostac o cos posadzona obiecuje kociaki przekazac w kazdej chwili zwyciezcy tej krwawej wojny.Byloby tylko do ustalenia kiedy to zrobic-od razu czy po ewentualnym wyleczeniu panleukopenii na ktora choruja.Zeby uciac wszelkie spekulacje od razu zaznaczam,ze nie jest to forma protestu,nie kieruja mna zadna solidarnosc ani niechec do uczestnikow tego sporu.Cala ta sytuacja uswiadomila mi,ze kazdy z nas ,robiacy dla kotow to,co moze jest narazony na takie nieprzyjemne sytuacje.A ja,dbajaca o swoje zdrowie psychiczne w takiej sytuacji nie chce byc,bo kazda taka afera kogos obraza,krzywdzi i zniecheca.Nie jest to decyzja chwili tylko przemyslane postanowienie,ze chcialabym zakonczyc swoja obecnosc na tym forum z koncem tygodnia.W zwiazku z tym prosze o kontakt na PW do tego terminu.Chcialabym jeszcze podziekowac wszystkim uczestnikom watku mojego Krasnala Guida za przyjemnosc poznania ich i wspolnego podziwiania mojego Krola.I prosze nie traktowac tego postu jako przejawu megalomanii,bo zdaje sobie sprawe ile znacze,a wlasciwie nieznacze na swiecie.Dziekuje i zegnam sie.Wracam do tych ktorzy sprawiaja mi najwiecej radosci czyli do KOTOW.
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Śro paź 21, 2009 6:47 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Arnoldowa, no co Ty? :cry:
Nie rób nam tego! Kto będzie pisał o Guido i całej gromadce? :cry:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 27, 2009 22:14 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Nie no Arnold....... :(

iskra666

Post » Śro gru 23, 2009 21:17 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Obrazek

-Buffy-

Post » Śro sty 06, 2010 20:49 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

U Gida wszystko ok, jest szerszy niż dłuższy ale zwalamy to na zimowe zapasy ;)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon mar 22, 2010 22:31 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Ze specjalna dedykacją dla Ukochanej Cioci Buffy - Pan i Władca Wszechświata!

Obrazek
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon mar 22, 2010 22:40 Re: Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

Zięciu mój :1luvu:

iskra666

[poprzednia][następna]