Barak, który przegryzł mi palce i uciekł z króliczej klatki. Siedzi sam w tej papuziej:

uważajcie na tego kolesia, daleko zajdzie

mamy szczególna więź, rozumiecie...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:kto jest w poniedziałek i wtorek popołudniu, ale napewno!!! na kocimskiej. Pani chce zobaczyc najnowsze nabytki z Krzeszowic.
Irish jedzie we wtorek do cudownego domu w Michalowicach
miszelina pisze:Akima pisze:kto jest w poniedziałek i wtorek popołudniu, ale napewno!!! na kocimskiej. Pani chce zobaczyc najnowsze nabytki z Krzeszowic.
Ja jestem we wtorek, gdzieś od 17.30.
Akima pisze:miszelina pisze:Akima pisze:kto jest w poniedziałek i wtorek popołudniu, ale napewno!!! na kocimskiej. Pani chce zobaczyc najnowsze nabytki z Krzeszowic.
Ja jestem we wtorek, gdzieś od 17.30.
Miszelina napiszę Ci pw z numerem telefonu a sama powiadomię Panią, że o 18 we wtorek na Kocimskiej. Pamiętasz może numer domu ?
maja215 pisze:Witam serdecznie.
Słuchajcie..zgłaszam się na DT .Tylko proszę o ogonka zdrowego(zaszczepionego i odrobaczonego) .I młodego,(ok 4-5 miesięcy).Dobrze by było gdyby był otwarty na ludzi i inne koty.(nie do oswajania)Bo nie wiem jak moja włochata jędza zareaguje,więc dobrze by było gdyby się kiciuś nie bał.
Przepraszam że mam takie wymagania ale ze względów domowych(dzieci i brak czasu) nie mogę sobie pozwolić na kota który by potrzebował ciągłej jazdy do wetów.
Pozdrawiam.
P.S Zgłaszam że na spotkaniu w przyszły weekend będę.
EDIT:Lutra ile mają (wiek)krzeszowiaki? Ewentualnie gdybym mogła liczyć na kogoś jeśli chodzi o transport do weta to wzieła bym któregoś z nich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, egw i 152 gości