Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 17, 2009 16:03 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Pół dnia mordowałam się nad budką do karmienia kotów,plecy mnie bolą i rece,ale budka jest zrobiona!!!
Obrazek
przedsionek:
Obrazek
a tu cały kompleks jadalno- wypoczynkowy
Obrazek Obrazek

To badziewie na dachu połozył sąsiad,więc nie ruszam,bo nie chce go urazic,ale za groma jasnego nie ma pojęcia po co te drągi tam połozył? 8O -bo chyba nie do ozdoby?

Pan Benek nie pomógł mi ,bo znów sie sfilcował,ale jakoś sama dałam rade,chociaż budka potwornie ciężka jest (szafka z płyty wiórowej z "przedsionkiem"),ale za to teraz łatwiej mi bedzie nakładac karmę i sprzatać w budce,bo z tyłu sa po prostu drzwiczki-jak to w szafce,tylko jeszcze dorobiłam haczyk,żeby psy nie otwierały.Szkoda tylko,że folii przylepnej mi zabrakło-ładniej by wyglądała cała jednolita!

Nie mam siły pisać o Kosmitce-żal ogromny czuję i nienawiść!!!
A taką miałam nadzieję,że dzisiaj skończy sie Jej gehenna :cry: :cry: :cry:

Nic nie rozumiem z Twojego wpisu Edytko,ale wiecie co robicie :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob paź 17, 2009 16:31 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Kasiu, jaka fantastyczna budka 8O Jesteś cudowną kobietą :1luvu: Teraz niech sobie pada... :D :D :D
Pan Benek sie sfilcował :lol: czy to znaczy, że pobrał płyny :wink:

Dobrze, że połamana kicia już poza schronem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Popieram wersję oficjalną dla schronu, jestem z Poznania- mogę zaświadczyć tym niedobrotom :wink:

Wyobraźcie sobie, ze po roku wraca do mnie z adopcji magiczny Woland... Dziś był telefon, jutro go przywiozą z Łodzi. Cały czas byłam w kontakcie z domkiem i wszystko było wspaniale, niestety kot stanął pani na drodze do kariery zawodowej (bedzie teraz pracowała w 2 miastach, a wiec będzie miała 2 domy. Kot nie wpisywał się w ten scenariusz.) :evil: :evil: :evil:
Czekam więc na mojego Cudniaka i serce mi się kraje na myśl o tym co będzie przeżywał :(
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob paź 17, 2009 16:45 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

No niestety Asieńko-stan sfilcowania u Pana Benka jes raczej stały i tylko miewa okresy jako takiej używalności :?
Jeśli chodzi o budkę,to nie deszcz był powodem jej zrobienia-poprzednią psy rozwaliły-była juz wysłużona.Budki do spania stoją przez cały czas,tylko ściółka jest na jesieni wymieniana-maja tam słomę,bo nie zagniwa tak jak siano,oraz pocięte polary.Teraz jeszcze dorobiłam daszek i postawiłam ściankę z płyty,żeby miały zaciszniej!

Pamiętam Wolanda!!!!-wraca????-dlaczego ten cudowny kot nie ma szczęścia??? :cry: :cry: :cry:
Asiu-on będzie szczęśliwy jak zobaczy ukochana Pańcię i Planetę-wszak to za Jego sprawą Planeta trafił do Ciebie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob paź 17, 2009 17:25 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Kasiula, szkoda, że ten Pan ma takie skłonności do filcowania :( To chyba dobry człowiek jest.
A o tym deszczu piszę, bo pada dziś na mój domek i również w oczach mi się panoszy- najpierw wieści o Kosmici, teraz Woluś staracił domek...
Kasiu, nie przypuszczałam, że znasz historię Wolanda :1luvu: Dziękuję Ci za pocieszenie wspaniałe, mam nadzieję, że Kot mnie pozna i zrozumie, że wraca do prawdziwego domu. Planeta, siedząc przy moim ramieniu, przekonuje mnie, że nie powinnam już szukać nowego miejsca dla Wolusia, że On powinien zostać z nami :roll: Może ma rację...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob paź 17, 2009 17:30 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Asieńko-czytałam historię Wolanda,o tym jak zginał,i jak trafił do Ciebie Planeta!-własciwie mało juz pamietam,ale Planete chyba jacys turyści dokarmiali,a ktos myslał ,że to Woland i trafił do Ciebie!
Chyba Twój dom jest Wolandowi jednak pisany-to magiczne miejsce,a on jest magicznym kotem
Woland-wracasz do Domu!!!!-Planeto-kumpel wraca!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob paź 17, 2009 17:55 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

co? jak? 8O 8O 8O Kropeczko, przepraszam, że u Ciebie w wątku, Jerzykówka do mnie dzwoniła, ale właśnie wydawałam Szpilkę, poprosiłam o telefon później, teraz nie mogę sie dodzwonić... jak to Woland? przecież ja tam byłam, w tym domu... miałam dochodząco zająć się kotem przez kilka dni na czas wyjazdu opiekunki... nie mogę uwierzyć 8O
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob paź 17, 2009 19:56 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Też jestem w szoku, że Woland wraca. Jutro będę miała okazję go wygłaskać.

Kasiu jesteś niesamowita. Domek wspaniały. Wykończona pewnie jesteś?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob paź 17, 2009 20:06 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

To budka do karmienia Kasieńko-domki sa juz dawno zrobione-to te za stołówka-dwa,ale spore .
Tak-bolą mnie rece od piły i wkretaka-bo wszystko jest skręcone,a poza tym dźwigałam to cholerstwo z I pietra do ogrodu-wierzcie mi-jestem silna,ale ledwo dałam radę

Tak Inguś-Woland wraca,bo jego pani będzie robiła kariere zawodową,a na kota miejsca w niej nie ma :( :( :(
Szkoda słów! :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob paź 17, 2009 21:11 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Jest DT dla mamuśki z maluszkami i TDT do czasu znalezienia transportu :D
Ja to mam więcej szczęścia niż rozumu :ryk: 8O
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob paź 17, 2009 21:12 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Edytko-ja na bieżąco czytam :D -strasznie sie cieszę!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob paź 17, 2009 22:36 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Kasiu to istny pałacyk - :D :D :D
Postarałaś się!!!

markppp

Od: Śro wrz 02, 2009 12:55

Post » Sob paź 17, 2009 23:13 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Obejrzałam fotki, doczytałam co trzeba i :ok: ("szacun" dla Was)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Sob paź 17, 2009 23:16 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Wow :shock: szacun Kasiu... :king: :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob paź 17, 2009 23:31 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Obrazek

:oops:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie paź 18, 2009 6:19 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Kamilko-ale cudo!!!!!!-dziekuję!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]