Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andziula20 pisze:Moja czarna kulka spokojniutka jak aniolek, czasem jak sie czegos wystraszy lub zdenerwuje to kogoś łapką pacnie. Ale generalnie je i śpi. czasem troszkę pobiega. Waży 5,5 kg. No ciągle na kolankach przesiaduje. Ale na ręce nie da się wziąć. Ona chyba potrzebowała żeby dać jej święty spokój i sama się uspokoiła.
Marcelibu pisze:andziula20 pisze:Moja czarna kulka spokojniutka jak aniolek, czasem jak sie czegos wystraszy lub zdenerwuje to kogoś łapką pacnie. Ale generalnie je i śpi. czasem troszkę pobiega. Waży 5,5 kg. No ciągle na kolankach przesiaduje. Ale na ręce nie da się wziąć. Ona chyba potrzebowała żeby dać jej święty spokój i sama się uspokoiła.
Jaka czarna kulka? Nie Gryzzli chyba?
CoToMa pisze:Oj, chyba już zdążył poznać je, tam skąd przybył...
CoToMa pisze:Marcelibu pisze:andziula20 pisze:Moja czarna kulka spokojniutka jak aniolek, czasem jak sie czegos wystraszy lub zdenerwuje to kogoś łapką pacnie. Ale generalnie je i śpi. czasem troszkę pobiega. Waży 5,5 kg. No ciągle na kolankach przesiaduje. Ale na ręce nie da się wziąć. Ona chyba potrzebowała żeby dać jej święty spokój i sama się uspokoiła.
Jaka czarna kulka? Nie Gryzzli chyba?
Gryzzli to moja czarna kulka.
Andziula ma swoją własną czarna kulkę płci żeńskiej
andziula20 pisze:się nachwaliłam, a przed chwila był skok na Dianęz zazdrości, bo jakim prawem do mnie podeszła.. Grubcia lubi mieć wszystko na wyłącznośc. jak ktoś mi leży na kolanach to przyjdzie i tak się ułoży że zawsze go wypchnie
Femka pisze:CoToMa pisze:Oj, chyba już zdążył poznać je, tam skąd przybył...
dałby Bóg, żeby to jeszcze koci dzieciak był, żeby nie pamiętał.
Marcelibu pisze:Femka pisze:CoToMa pisze:Oj, chyba już zdążył poznać je, tam skąd przybył...
dałby Bóg, żeby to jeszcze koci dzieciak był, żeby nie pamiętał.
Też mam nadzieję, że nie pamięta.
Teraz sobie ułoży życie z Myszonem i resztą. Nauczy się życia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 33 gości