Bono - strażnik i opiekun stada - ZOSTAJE Z NAMI!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 15, 2009 21:58 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS

Wygłaskałem. Chłopak ma olbrzymi power i ADHD. Nie usiedzi w spokoju chyba że pada na pyszczek, ale to i tak nie często i na chwilę :D
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt paź 16, 2009 8:26 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS

Kilka informacji na dzień dobry. Bono czuje sięjuż powoli jak pan na włościach i zaczyna wprowadzać swoje porządki. Uznał że posłanie dla kotów na półeczce z ksiązkami(zrobione ze starych ubrań) nie powinno tam być i usilnie zrzucał na łóżko. Po ponownym położeniu na swoim miejscu, chłopak zrzucał na moją głowę. Uspokoił się jak leżało koło poduszki, ale i tak ani razu się tam nie położył. W końcu tak musi być i koniec a ty duży nie pyszcz :P Rano po zamknięciu ponownym w pokoju jego płaczliwo żądające miałki słyszało chyba pół miasta :D
Obrazek

Satyr77

Post » Pt paź 16, 2009 8:36 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS

Satyr77 pisze:Kilka informacji na dzień dobry. Bono czuje sięjuż powoli jak pan na włościach i zaczyna wprowadzać swoje porządki. Uznał że posłanie dla kotów na półeczce z ksiązkami(zrobione ze starych ubrań) nie powinno tam być i usilnie zrzucał na łóżko. Po ponownym położeniu na swoim miejscu, chłopak zrzucał na moją głowę. Uspokoił się jak leżało koło poduszki, ale i tak ani razu się tam nie położył. W końcu tak musi być i koniec a ty duży nie pyszcz :P Rano po zamknięciu ponownym w pokoju jego płaczliwo żądające miałki słyszało chyba pół miasta :D

Duzi zaczynają być niegrzeczni :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt paź 16, 2009 9:11 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS

Bono juz się zadomowił, wspaniale!!!! :ryk:
mizianki dla kocurka :1luvu: :D :kotek: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt paź 16, 2009 19:23 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS

Bono kciuki za Ciebie trzymamy. Za zdrówko i domek!!!!!!!!!
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pt paź 16, 2009 20:52 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS

Bono to bardzo mądry kot. Pewny siebie, odważny, wie czego chce. Naprawdę wystarczy niewiele, żeby był szczęśliwy
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt paź 16, 2009 21:20 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS

jerzykowka pisze:
Satyr77 pisze:Kilka informacji na dzień dobry. Bono czuje sięjuż powoli jak pan na włościach i zaczyna wprowadzać swoje porządki. Uznał że posłanie dla kotów na półeczce z ksiązkami(zrobione ze starych ubrań) nie powinno tam być i usilnie zrzucał na łóżko. Po ponownym położeniu na swoim miejscu, chłopak zrzucał na moją głowę. Uspokoił się jak leżało koło poduszki, ale i tak ani razu się tam nie położył. W końcu tak musi być i koniec a ty duży nie pyszcz :P Rano po zamknięciu ponownym w pokoju jego płaczliwo żądające miałki słyszało chyba pół miasta :D

Duzi zaczynają być niegrzeczni :mrgreen:

:mrgreen: :ryk: :mrgreen: :ryk: hahaha

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob paź 17, 2009 10:16 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS

Melduję, że dzisiejszą noc spędziłam z Bono :). Jestem niewyspana!! Przy tym kocie nie da się wyspać!! :P. Trzy razy spał na łóżku - na początku zwinięty w kłębek przy poduszce na mojej ręce, potem rozciągnięty na poduszce nad moją głową, a rano, jak już się zmęczył nocnymi szaleństwami - w kłębek w nogach. Resztę nocy chodził, mrauczał, miauczał, gruchał, nawoływał, gonił papierki, gonił wyimaginowanych towarzyszy rozbijając się przy tym po ścianach i wysypując żwirek z kuwety (bo start zawsze odbywał się w kuwecie), kiedy tylko się podnosiłam, zaraz przybiegał z mruczeniem i łasił się, ocierał, barankował. I próbował wylizywać oczy i usta, ale w jego wykonaniu to można stracić skórę - z takim zaangażowaniem to robi ;)
No i żeby nie było, że to taki chodzący i mruczący ideał, jest jedna rzecz, którą wypadałoby mu wytłumaczyć, że niekoniecznie to jest miłe dla człowieka - podczas ocierania i barankowania twarzy łapie ząbkami za nos, za policzek, żuchwę. I niekoniecznie to są delikatne skubnięcia. Spotkał się ktoś z Was z czymś takim?

WarKotka

Post » Sob paź 17, 2009 14:20 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS

Obiecany banerek Bono

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hq23g][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/41543351a3.gif[/img][/url]
Obrazek

Satyr77

Post » Sob paź 17, 2009 15:09 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS

Bonusa sfotografować jest niesposób - można dopiero wtedy, kiedy się zmęczy - bo tylko wtedy nie łazi i nie ucieka z kadru :P

Po tak pracowitej nocy trzeba sobie odpocząć :).
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Deptać mogę nawet w powietrzu - byle by tylko na mnie patrzeli, głaskali i po prostu byli
Obrazek
Obrazek

[Naprawdę można się we mnie zakochać? Jejku :)
Obrazek

Przepraszam Was bardzo, ale naprawdę jestem zmęczony. Muszę się zdrzemnąć
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob paź 17, 2009 17:46 przez WarKotka, łącznie edytowano 1 raz

WarKotka

Post » Sob paź 17, 2009 16:01 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s5

No zupełnie inna buzia na tych zdjęciach!!!! Wspaniele. Jak ten kot bardzo potrzebował tego co teraz ma. Bardzo wam dziękuję za opiekę nad nim.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Sob paź 17, 2009 16:47 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s5

Szczęśliwy Bono w Satyrkowie :1luvu: prześliczne zdjęcia i banerek, niestety u nas się już nie zmieści. Wielkie kciuki za Was!
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob paź 17, 2009 17:39 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS

kiche_wilczyca pisze:No i żeby nie było, że to taki chodzący i mruczący ideał, jest jedna rzecz, którą wypadałoby mu wytłumaczyć, że niekoniecznie to jest miłe dla człowieka - podczas ocierania i barankowania twarzy łapie ząbkami za nos, za policzek, żuchwę. I niekoniecznie to są delikatne skubnięcia. Spotkał się ktoś z Was z czymś takim?

eeee, sprawdziliście, czy on aby na pewno jest wykastrowany? :roll: może to takie zaloty i jak się chłopak rozkokosi to mu się wydaje że kocicę zębiskami łapie?

wiem, że kotów się nie bije i w ogóle nie karze fizycznie :oops: ale Georga oduczyłam podgryzania twarzy pstrykając palcami LEKKO w nos. Georg jest mendą chodzącą, gryzoniem i wredniakiem, ale nigdy-przenigdy nie ugryzie mnie ani nie pacnie w twarz...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob paź 17, 2009 17:44 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS

Georg-inia pisze:eeee, sprawdziliście, czy on aby na pewno jest wykastrowany? :roll: może to takie zaloty i jak się chłopak rozkokosi to mu się wydaje że kocicę zębiskami łapie?

Na 100% wykastrowany :)

Póki co odpychałam go stanowczo jak tylko łapał mnie zębami. Niemniej podejrzewamy, że wynika to z emocji. Często ma tak, że już nie wie, jak wyrazić swoje uczucia. Najchętniej wtedy by wyskoczył ze skóry :)
Ostatnio edytowano Sob paź 17, 2009 18:30 przez WarKotka, łącznie edytowano 1 raz

WarKotka

Post » Sob paź 17, 2009 18:29 Re: Bono FelV + jest na DT, będziemy szukać DS - nowe zdjęcia s5

rozbójnik z tego Bono :P wspaniałe foty i wieści :P :P :P
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

[poprzednia][następna]