Drogie kociuszki, wyjeżdżam póki co na tydzień w poszukiwaniu chleba, bo niedługo sama zacznę zbierać karmę dla siebie

Powodzenia.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Betbet pisze:Jako niedoszła dziennikarka, która zakończyła karierę na praktykach i stażach w ogromnych instytucjach muszę przyznać, że potwierdzam sytuację, o której pisała zdaje się yammayca. Media będą protestować jeśli jedna gazeta zostanie postawiona nad innymi. No, ale świadomi się godziliśmy na przewodnictwo GŚ.
Drogie kociuszki, wyjeżdżam póki co na tydzień w poszukiwaniu chleba, bo niedługo sama zacznę zbierać karmę dla siebiePostaram się zaglądać na wszystkie fora i być na bieżąco. Trzymajcie się, mam nadzieję, że jesteśmy razem. Popieram Wasze ulotki, koleżanki profesjonalistki, szczyt bo nawet yammayce poparłam (żart!).
Powodzenia.
Betbet pisze:Jako niedoszła dziennikarka, która zakończyła karierę na praktykach i stażach w ogromnych instytucjach muszę przyznać, że potwierdzam sytuację, o której pisała zdaje się yammayca. Media będą protestować jeśli jedna gazeta zostanie postawiona nad innymi. No, ale świadomi się godziliśmy na przewodnictwo GŚ.
Drogie kociuszki, wyjeżdżam póki co na tydzień w poszukiwaniu chleba, bo niedługo sama zacznę zbierać karmę dla siebiePostaram się zaglądać na wszystkie fora i być na bieżąco. Trzymajcie się, mam nadzieję, że jesteśmy razem. Popieram Wasze ulotki, koleżanki profesjonalistki, szczyt bo nawet yammayce poparłam (żart!).
Powodzenia.
yammayca pisze:Betbet
Kinia, co do zdjęcia na ulotce - jest ono kupione z banku zdjęć
KarolinaS pisze:Ja tylko nie wiem jak z nimi omawiać szczegóły i jakie te szczegóły są; wyślij mi może na priv info
KarolinaS pisze:magdaleno, mój błąd, gazeta nie jest koordynatorem tylko właśnie "patronem medialnym" - w tej sytuacji nie wiem jak można z wybrnąć z tej sytuacji...
też nie miałam pojęcia, że patronat medialny może blokować kontakt z innymi
magdalenas pisze:Super, że już się machina napędzaOTOZ Animals zapewnia 20 sterylek i tak sobie pomyślałam, że może zacząć od kotów P. Janusza?
A z tą GŚ, konkurencją itd., to jak dla mnie, laika, nie pojętne. Przecież nie gazeta jest koordynatorem, tylko jak mi wiadomo TOnZ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas i 78 gości