Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 17, 2009 12:33 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Jako niedoszła dziennikarka, która zakończyła karierę na praktykach i stażach w ogromnych instytucjach muszę przyznać, że potwierdzam sytuację, o której pisała zdaje się yammayca. Media będą protestować jeśli jedna gazeta zostanie postawiona nad innymi. No, ale świadomi się godziliśmy na przewodnictwo GŚ.

Drogie kociuszki, wyjeżdżam póki co na tydzień w poszukiwaniu chleba, bo niedługo sama zacznę zbierać karmę dla siebie :oops: Postaram się zaglądać na wszystkie fora i być na bieżąco. Trzymajcie się, mam nadzieję, że jesteśmy razem. Popieram Wasze ulotki, koleżanki profesjonalistki, szczyt bo nawet yammayce poparłam (żart!).
Powodzenia.
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Sob paź 17, 2009 12:35 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Nie wiem jak dla was ale dla mnie tamto forum nowe jest jakiej takie bezjajeczne.Można było lepiej tutaj na forum miau utworzyć nowe pod forum w którym była by mowa o całej akcji i w tym pod forum można by było robić szereg nowych tematów związanych z akcją.

Maju reportaż super :ok:
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Sob paź 17, 2009 12:38 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Betbet pisze:Jako niedoszła dziennikarka, która zakończyła karierę na praktykach i stażach w ogromnych instytucjach muszę przyznać, że potwierdzam sytuację, o której pisała zdaje się yammayca. Media będą protestować jeśli jedna gazeta zostanie postawiona nad innymi. No, ale świadomi się godziliśmy na przewodnictwo GŚ.

Drogie kociuszki, wyjeżdżam póki co na tydzień w poszukiwaniu chleba, bo niedługo sama zacznę zbierać karmę dla siebie :oops: Postaram się zaglądać na wszystkie fora i być na bieżąco. Trzymajcie się, mam nadzieję, że jesteśmy razem. Popieram Wasze ulotki, koleżanki profesjonalistki, szczyt bo nawet yammayce poparłam (żart!).
Powodzenia.

Betbet, napisałam na drugim forum pytanie do dziennikarza czy mogą zrezygnować z koordynacji na rzecz patronatu medialnego, zobaczymy co odpowie...

powodzenia w poszukiwaniach :ok: :ok: :ok:
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Sob paź 17, 2009 12:40 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Betbet :)

Kinia, co do zdjęcia na ulotce - jest ono kupione z banku zdjęć :)

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Sob paź 17, 2009 12:43 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Betbet pisze:Jako niedoszła dziennikarka, która zakończyła karierę na praktykach i stażach w ogromnych instytucjach muszę przyznać, że potwierdzam sytuację, o której pisała zdaje się yammayca. Media będą protestować jeśli jedna gazeta zostanie postawiona nad innymi. No, ale świadomi się godziliśmy na przewodnictwo GŚ.

Powodzenia.

Godziliśmy się na przewodnictwo GŚ nie mając pojęcia że może to przynieść skutki uboczne dla pomocy kotom ze stoczni w Gdyni.Niestety GŚ musi pójść na kompromisy by inne media też mogły pomagać.Chcą pomagać gazety które wszyscy znają nie można tego zaprzepaścić ze względu na stoczniowe koty.
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Sob paź 17, 2009 12:44 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

yammayca pisze:Betbet :)

Kinia, co do zdjęcia na ulotce - jest ono kupione z banku zdjęć :)

ooooo no ale jest super chwyta za serce i to chyba najważniejsze ;)
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Sob paź 17, 2009 12:57 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

yammayca, rozmawiałam przed chwilą z wetem z małej kliniki na Karwinach w sprawie podpisania umowy, związanej z hurtowym leczeniem i sterylizacją kotek ze Stoczni, na razie wstępnie z uwagi na sytuację - a prośba o zbieranie klinik pojawiła się na spotkaniu - nie tylko z inicjatywy dziennikarza ale też dziewczyn z otozu; klinika o której piszę, współpracuje już organizację Betbet (a przynajmniej współpracowała);
na razie jest to deklaracja właścicieli lecznicy, że mogliby się zgodzić na coś takiego, w szczegóły nie wchodziłam bo nie wiem na czym polegają...

Obrazek

KarolinaS

Post » Sob paź 17, 2009 13:01 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Karolina, super! Kinia rozmawiała z Łukuciem i też jest chętny :) Niektóre osoby, ktore nas dobrze znają lub dostały od nas kotki lub pomoc, wpłacają na nasze konto pieniądze z dopiskiem stoczniowym, więc na pierwsze leki będzie już kasa :)

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Sob paź 17, 2009 13:03 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Ja tylko nie wiem jak z nimi omawiać szczegóły i jakie te szczegóły są :oops: ; wyślij mi może na priv info

Obrazek

KarolinaS

Post » Sob paź 17, 2009 13:07 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

KarolinaS pisze:Ja tylko nie wiem jak z nimi omawiać szczegóły i jakie te szczegóły są :oops: ; wyślij mi może na priv info

Hmm z tego co mi Łukuć mówił to zależy od rodzaju pomocy ilości kotów i od weterynarzy wspólnie trzeba będzie ceny ustalić.
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Sob paź 17, 2009 14:38 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Super, że już się machina napędza :D OTOZ Animals zapewnia 20 sterylek i tak sobie pomyślałam, że może zacząć od kotów P. Janusza?

A z tą GŚ, konkurencją itd., to jak dla mnie, laika, nie pojętne. Przecież nie gazeta jest koordynatorem, tylko jak mi wiadomo TOnZ.

magdalenas

Od: Nie paź 11, 2009 11:24

Post » Sob paź 17, 2009 14:47 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

magdaleno, mój błąd, gazeta nie jest koordynatorem tylko właśnie "patronem medialnym" - w tej sytuacji nie wiem jak można z wybrnąć z tej sytuacji...
też nie miałam pojęcia, że patronat medialny może blokować kontakt z innymi

Obrazek

KarolinaS

Post » Sob paź 17, 2009 15:51 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

KarolinaS pisze:magdaleno, mój błąd, gazeta nie jest koordynatorem tylko właśnie "patronem medialnym" - w tej sytuacji nie wiem jak można z wybrnąć z tej sytuacji...
też nie miałam pojęcia, że patronat medialny może blokować kontakt z innymi

Dziewczyny!Patronat medialny Gazety jest ze wszech miar wskazany!Wzbudza w społeczeństwie większe zaufanie a taki patron może być pomocny w rozwiązywaniu wielu spraw.Może ja jestem nie na bieżąco,ale jakoś dotąd żadna inna duża i poczytna gazeta nie chciała przyjąć patronatu,ani nie złożyla takiej deklaracji....Wyprostujcie mnie-proszę- jeżeli się mylę.I zastanówcie się:czy jesteście w jakimś stopniu "blokowane"w kontaktach?Są dalej dwa fora-nasze i to nowe.Czy coś się zmieniło?Obydwa zgodnie i nizależnie -jak narazie-funkcjonują.A w ogóle to jak ja wiem koordynatorem całej akcji na Szczecin i Gdynię jest Pani T.Piątkiewicz ze ZTZ w Szczecinie.Może coś się zmieniło?Ja nic o tym nie wiem...Nie róbmy formalnych "sztucznych problemów" bo to napewno nie wyjdzie tym kociakom na zdrowie!

lidjanb

Od: Czw paź 08, 2009 7:01

Post » Sob paź 17, 2009 16:00 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

magdalenas pisze:Super, że już się machina napędza :D OTOZ Animals zapewnia 20 sterylek i tak sobie pomyślałam, że może zacząć od kotów P. Janusza?

A z tą GŚ, konkurencją itd., to jak dla mnie, laika, nie pojętne. Przecież nie gazeta jest koordynatorem, tylko jak mi wiadomo TOnZ.

Chwileczkę! Od kiedy to TOZ jest koordynatorem i dlaczego to miałby nim być?Wchodzi tak jak inni w SSA.Coraz to nowych ciekawych rzeczy się dowiaduję.Wprowadzana jest dezorientacja dla wszystkich użytkowników forum.Ostrożnie z niepewnymi lub nieścisłymi informacjami!!!Koordynatorem nie jest także Gazeta,ani OTOZ ani PKDT ani ja -tylko Zwierzęcy Telefon Zaufania-chyba że coś się od ostatniego spotkania zmieniło...

lidjanb

Od: Czw paź 08, 2009 7:01

Post » Sob paź 17, 2009 16:13 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Typowe polskie piekiełko.
Super
Coraz więcej polityki, robi sie bajzel jak w Sejmie

A GDZIE KOTY

Moze najlepiej od razu postawić świeczki, Święto Zmarłych się zbiża.
Mruczek, Gapcio, Gucio, Filip, Filemon w jednym żyją domku!
viewtopic.php?f=46&t=80071&p=12585019#p12585019

jarekm

Od: Pon sie 18, 2008 1:33

[poprzednia][następna]