Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze: Burasia w ciągi tygodnia powinna nadawać się do adopcji. Jeden z moich sasiadów bardzo jej sie przygląda. A ponieważ ma juz kota ode mnie nic nie stoi na przeszkodzie aby poszła tam tez Burasia.Przynajmniej będzie miała ciepło do końca swojego życia
Wegielek - czarna kotka od p. Tereni jest już w domku. Nie wiem co one tam robiły, ale dzisiaj rozmawiałam z p. Terenia i się okazało, że Wegielek to kot kanapowy i już się wyleguje w domku. Jest już po wizycie lekarskiej. Wszystko jest ok.Czasami kot musi trafić na swego Dużego.
Kocur najprawdopodobniej zostanie kotem wolno żyjącym, a Kropka wg mojej oceny tez znajdzie domek tylko trochę później. Na razie jest na zasadzie chciałabym a boję się
mimbla64 pisze:Bardzo mi było przykro czytać gorzki list Agn, dlatego chciałam przekazać wyrazy wsparcia dla osób zaangażowanych w sprawę kotów kostrzyńskich, w tym przede wszystkim dla Fundacji Kot. Najlepszym komentarzem, dla tego, co wszyscy zdziałaliście jest to co napisała powyżej Ika 6:IKA 6 pisze: Burasia w ciągi tygodnia powinna nadawać się do adopcji. Jeden z moich sasiadów bardzo jej sie przygląda. A ponieważ ma juz kota ode mnie nic nie stoi na przeszkodzie aby poszła tam tez Burasia.Przynajmniej będzie miała ciepło do końca swojego życia
Wegielek - czarna kotka od p. Tereni jest już w domku. Nie wiem co one tam robiły, ale dzisiaj rozmawiałam z p. Terenia i się okazało, że Wegielek to kot kanapowy i już się wyleguje w domku. Jest już po wizycie lekarskiej. Wszystko jest ok.Czasami kot musi trafić na swego Dużego.
Kocur najprawdopodobniej zostanie kotem wolno żyjącym, a Kropka wg mojej oceny tez znajdzie domek tylko trochę później. Na razie jest na zasadzie chciałabym a boję się
To są wspaniałe wieści.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości