Manga spod krzaka po ropomaciczu..ZNALAZŁA CUDNY DOM!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 16, 2009 17:29 Re: POSZUKIWANE OSOBY Z RUMI! NieMaKotkiASterylkaIHotelCzekaja!!

DZIEWCZYNY DRAMAT bo inaczej tego nazwac nie moge :cry:

Okazało sie, ze kicia nie byla w ciazy.. miala juz w tak strasznym i zaawansowanym stanie zapalenie macicy :cry:
Wet bez chwili zwoki wzial ja na stol. Asia dzwonila do mnie jak tylko dowiadywala sie cos nowego.
Cale szczescie przezyla!!!!!!!!
Dramat dla mnie gdyz kotka szacowana na 7-8 lat, przyjacielska, kochana, byla na 100% przeciez kotka domowa!!! I jakas bestia nie czlowiek pozbyl sie klopotu jak sie zorienotwal, ze kicia jest chora :evil:

Ehh nic cieszmy sie, ze przezyla!!
Asia zadzwonila do ktorejs dziewczyn z PKDT i kicia wlasnie jedzie na TDT do Gdyni do niedzieli. Potem na ten hotel do gdanska.

Kocia dusza wylozyla 200 na operacje kotki..

Musimy pilnie zwrocic jej te pieniazki i zbierac na dalsze hotelowanie kotki!!

Błagam o jakikolwiek bannerek z prosba o finanse dla tej poszkodowanej przez los bidulki i o DS!!

Wiecie co jest najgorsze..? Ze wystarczyloby aby kicia podskoczyla albo sie o cos uderzyla a wszystko by wsrodku peklo..:(

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Pt paź 16, 2009 17:47 Re: Kotka z Rumi-Nie ciąża a ropomacicze;(PILNIE potrzebna kasa!

:cry:
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pt paź 16, 2009 17:47 Re: Kotka z Rumi-Nie ciąża a ropomacicze;(PILNIE potrzebna kasa!

poproszę o banerek, jak co dzień :oops:
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pt paź 16, 2009 17:50 Re: Kotka z Rumi-Nie ciąża a ropomacicze;(PILNIE potrzebna kasa!

hop podrzucam.....

Dzieki , za to nasza Kocia Dusze, gdyby nie ona.. :? :(

Angel_

Post » Pt paź 16, 2009 19:11 Re: Kotka z Rumi-Nie ciąża a ropomacicze;(PILNIE potrzebna kasa!

hoooooooooooooooop....... :!:

Angel_

Post » Pt paź 16, 2009 19:15 Re: Kotka z Rumi-Nie ciąża a ropomacicze;(PILNIE potrzebna kasa!

Chociaz tyle narazie, ale wciaz prosze o skromny bannerek!!

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=101430][b][color=#BF00BF]KOTKA PO ROPOMACICZU- zbieramy na spłate operacji i hotel dla niej!! PROSZĘ WEJDZ I ZOBACZ!![/color][/b][/url]

Angel_

Post » Pt paź 16, 2009 19:16 Re: Kotka z Rumi-Nie ciąża a ropomacicze;(PILNIE potrzebna kasa!

Zaraz przeleję pieniążki :wink: i poszukam jeszcze coś na bazarek dla kici :wink:

Kciuki za bidulkę :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt paź 16, 2009 19:42 Re: Kotka z Rumi-Nie ciąża a ropomacicze;(PILNIE potrzebna kasa!

Biedna kicia, jak mozna ot tak poprostu pozbyc się problemu...stary, chory no to kop w...i po kłopocie...miejmy nadzieję, że los takiemu "opiekunowi" kiedys wynagrodzi tym samym, chociaż daleka jestem od składania tego typu życzen...to jednak samo się ciśnie na usta... Też chciałabym choć grosik przesłac, tylko gdzie:( bo nie jestem "oblatana"w temacie:))
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt paź 16, 2009 19:56 Re: Kotka z Rumi-Nie ciąża a ropomacicze;(PILNIE potrzebna kasa!

Na pw wysle dane do przelewu!

Z wszystkiego sie rozlicze tu i jak uzbiera sie 200 zl przekaze Kociej Duszy za zabieg ( ona wstawi paragony...)

Reszta kasy ktora wplynie badz bedzie wplywala zostanie przeznaczona na hotelowanie koteczki do czasu wydobrzenia i znalezienia domku!! :ok:

Angel_

Post » Pt paź 16, 2009 19:59 Re: Kotka z Rumi-Nie ciąża a ropomacicze;(PILNIE potrzebna kasa!

Dziewczyny jestem.
Potwierdzam - kotka ŚLICZNA! Miziasta, od razu dała się wziąć na ręce, jechała na kolanach, u weta spokojna, tylko ją głaskać, psów się w ogóle nie bała, nawet, jak powąchał jej pyszczek. 100% domowa.

Wet zrobił usg i od razu położył na stół. Widziałam macicę po wycięciu - wyobraźcie sobie 3 połączone kiełbasy.. tak to wyglądało. Rozciął - wypłynęła brunatna, zielonkawa ciecz. Macica CAŁA (!) wypełniona ropą. Wet mówił, że cud, że to jeszcze samo nie pękło. Tak, jak mówiła Angel_ - wystarczył gwałtowny ruch i wszystko by pękło!

Dziewczyna pojechała do mpacz78 z PKDT do Gdyni. Posiedzi tam co najmniej do poniedziałku, Monika pójdzie z nią w poniedziałek do weta na kolejne zastrzyki. Być może zostanie u niej na dłużej. Wyjęcie szwów za 2 tygodnie. Na razie nie dostaje antybiotyków, otrzymała długodziałający.

Za sterylizację wyszło 150, USG 40 zł. Są paragony, podpięte do karty wizyty (pojechała do mpacz78).

Właśnie wróciłam. Zdjęć nie zrobiłam, nie miałam aparatu, ale koteczka jest naprawdę śliczna. Bura troszkę ze srebrnym, miejscami rude przebłyski.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Pt paź 16, 2009 20:02 Re: Kotka z Rumi-Nie ciąża a ropomacicze;(PILNIE potrzebna kasa!

SUper, ze moze zostac w tdt jak najdluzej!! Pozwoli nam to zebrac pieniazki na hotelik!
Oczywiscie tak jak deklarowalam zawieziemy koteczke tam za Gdansk do hotelu.

Angel_

Post » Pt paź 16, 2009 20:04 Re: Kotka z Rumi-Nie ciąża a ropomacicze;(PILNIE potrzebna kasa!

Ale dobrze, ze zdazylaś Kocia duszo :1luvu:

Rozumiem, ze macicę calą się udalo wyciąć i nic się nie rozlalo do innych organow?

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Pt paź 16, 2009 20:05 Re: Kotka z Rumi-Nie ciąża a ropomacicze;(PILNIE potrzebna kasa!

Miała też podrażnioną otrzewną, ale nic się nie wylało... cud po prostu!

Kocia dusza

Post » Pt paź 16, 2009 20:14 Re: Kotka z Rumi-Nie ciąża a ropomacicze;(PILNIE potrzebna kasa!

to cud :D a który wet ją operowal? kroplówkę dostala w czasie operacji?

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Pt paź 16, 2009 20:15 Re: Kotka z Rumi-Nie ciąża a ropomacicze;(PILNIE potrzebna kasa!

Operował Jerzy Kończak. Nic nie wiem o kroplówce.. :( Chyba byłam pod zbyt dużym wrażeniem tej macicy..

Kocia dusza

[poprzednia][następna]