Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 16, 2009 9:31 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Sabina podała mi maila i wczorj do tej pani napisałam
Dzisiaj rano miałam juz telefon :D
Trzymajcie kciuki,aby domek okazał się super :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Pt paź 16, 2009 10:23 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Cudownie, trzymam kciuki z calych sil!!!!!!!!

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Pt paź 16, 2009 12:22 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Jest już artykuł w gazecie świętojańskiej http://gazeta.razem.pl/index.php?id=2&t=1&page=10115
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pt paź 16, 2009 13:11 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Słuchajcie, olewamy ten Sztab i tego faceta - robimy swoje dalej! Ja nie będę podawać poważnym mediom typu Super Express, Radio, TVP kontaktu do jakiegoś dziennikarza z mikro gazety, który nam każe usuwać konta, forum etc. -> wszystkich będę kierowac do p. Janusza.

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pt paź 16, 2009 13:26 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Maju, dostałaś ode mnie koretkę tego pisma do prezydenta? Nie wiem czy doszła, bo miałam problemy z netem ;))
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Pt paź 16, 2009 13:37 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Dostałam kochana, dziękuję bardzo, ale próbuję się dowiedzieć teraz jakie pismo poszło ze "sztabu" na wczorajszym spotkaniu :)

yammayca

Post » Pt paź 16, 2009 14:06 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Zaznaczam sobie..

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Pt paź 16, 2009 15:07 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

yammayca mam nadzieję, że tym sposobem nie dojdzie do podziału...

bo jesli już piszesz "olewamy Sztab i tego faceta" to ... no troche brak mi słów 8O
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Pt paź 16, 2009 15:17 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Betbet, masz rację, od teraz wszystkie media i ludzi będę kierować do Sztabu.
A wątek na miau zamknę na życzenie jego uczestników. Albo po prostu przestaniemy na nim pisać.
Czy mam usunąc także petycję z podpisami?

yammayca

Post » Pt paź 16, 2009 15:36 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Dziękuję za sarkazm, ironię i cały pakiet, który nie pierwszy raz mi fundujesz.
Doskonale wiesz, że nie o to mi chodziło.
Ale zamilknę, bo to nie ma sensu. Mam kontakt z kingą na pw, wystarczy.
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Pt paź 16, 2009 15:40 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Ale ja mówię Betbet poważnie!! Dopasuję się do Sztabu! Tylko podajcie mail do kogo kierować media. Nie mam nawet telefonu do nikogo, bo nie byłam na spotkaniu, a gazeta nie podała. Nie ma w tym ani ironii ani sarkazmu. Nie ma mnie na miejscu, nie mogę nijak pomóc, na serio dopasuję się do ogółu, bo chcę aby ktoś tym kotom wreszcie pomógł!!

yammayca

Post » Pt paź 16, 2009 16:19 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Mój nowy tymczasik :

Obrazek Obrazek

Obrazek

Kotka wypatrzył mój TŻ. Kicia ma około 5 miesięcy, oczywiście ładnie je i chodzi do kuwetki, czasem mruczy. Jest przepięknie umaszczona i bardzo malutka w stosunku do moich klopsów.

Szukamy najlepszego na świecie domku.

EDIT: TO była TOSIA - uciekła ludziom z Chełmu 10 października, już jest w swoim starym domku
Ostatnio edytowano Pt paź 16, 2009 18:07 przez iza5, łącznie edytowano 1 raz

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

Post » Pt paź 16, 2009 17:10 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Majeczko, masz rację - wszelkie kontakty kieruj do p.Janusza
zgadzam się z tobą, że zbyt dużo w działalności pana dziennikarza pryncypialności, autorytarnych tonów i chęci autopromocji; też mi się nie podoba jego nawoływanie do zamykania alternatywnych wątków etc - tego oczywiście robić nie będziemy :wink:

ale spróbujmy, jak udało się połaczyć działanie kilku organizacji; zapisz się na to forum, plisssssss i będziemy wspólnie przepychać nasze wizje :wink:

co do akcji medialnej, zaproponowałam pomoc znajomej; nie chce mi się pisać od nowa, więc zacytuję siebie:

Moja znajoma zgodziła sie to zrobić - tak jak napisałam wcześniej, zajmuje się robieniem plakatów zawodowo, poza tym ma wykształcenie artystyczne, pracuje na ASP (Akademia Sztuk Pięknych) w Gdańsku, ma więc doświadczenie i sporo nagród na koncie (m. in. nagroda na Międzynarodowym Biennale Plaktu w Willanowie - nagroda im Tomaszewskiego);
zrobi to oczywiście w ramach charity; jest tylko jeden warunek;
jeśli zaangażuje się w to, będzie musiała poświęcić na to sporo czasu (zrobiłaby to pewnie w wersjach, wariantach etc) i musi być pewność, że po poświęconej na to pracy, któryś z projektów zostanie wybrany tzn, nie dojdzie do takiej sytuacji, że ktoś jednak stwierdzi, że zrobi to sam, albo wyznaczy kogoś do zrobienia etc, czyli, że praca pójdzie na marne; no i po wydrukowaniu musiałaby dostać jakieś egzemparze dla siebie do portfolio...

logo też mogłaby zrobić

potrzebuję tylko jasno wyartykułowanej waszej zgody ;)"

oczywiście, kiedy piszę o "dużej ilości czasu" nie mam na myśli tego, że plakat trafiłby do nas za kilka tygodni, ale raczej czas profesionalisty, jeśli wiecie co mam na myśli..

na forum odpowiedziała jak na razie jedna osoba - [b]Betbet
czy to ty?????
której nie podoba się ta wizja[/b];

dodam jeszcze,że dziewczyna robi w tym momencie kolejny duży projek promocyjny dla miasta Gdyni
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Pt paź 16, 2009 17:54 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

no czyś Ty oszalała? :ryk: :mrgreen:
ja nie napisałam że mi się podoba ten pomysł. ja tylko nie wiem kto powinien podjąć decyzję i czy można przyjąć warunek, że projekt będzie tylko i wyłącznie tej osoby.
mi naprawdę to obojętne, byle to logo było fajne i szybko. a kto je zrobi, no dajcie spokój, obojętne:)
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Pt paź 16, 2009 18:32 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Karolka, ja po prostu chcę działać, a teraz mam związane ręce, bo ze wszystkim muszę lecieć do pana z gazety :(

Dlaczego nie możemy współdziałać, ale tak, abym nie musiała każdego listu czy ruchu zglaszać do Gazety, tylko po prostu go pisać? Chcę działać, a nie się spotykać i gadać!! :(
Jest mi wszystko jedno z kim i jak, ale nie chcę, aby ktoś mi kazał raportować moje działania, bo koty prędzej z głodu padną niż się pomocy doczekają :( Mam tyle pomysłów i możliwości! Nie chcę prosić o pozwolenie przy każdym z nich!

Poza tym, jak petycja pokazała, problem jest ogólnopolski, więc nie wiem dlaczego mamy zwinąć się z forum, które ma 27132 użytkowników i przejść na forum lokalne :( Dostajemy pomoc z całej Polski!! Dzisiaj napisał do mnie Pan z gazety w Zgorzelcu i niemieckiego miasta zaraz obok, radio w W-wie chce nagrać 3 minutówkę z nami - cała Polska chce działać :D

TOZ dał konto, OTOZ dał 10 sterylek, p. Janusz opowie coś w mediach, Kinga ma 10 kg karmy, każdy niech robi co może! Łączy nas wspólny cel, a nie podpisy na liście czy przynależność do organizacji! Działajmy razem, ale pls nie ograniczajmy się nawzajem! Im więcej głosów krzyczy, tym większa szansa, że nas usłyszą!

Teraz jest sztab, a nikt nie wie, kto ma podejmować decyzje. Nikt nie wie kto jest szefem, do kogo kierować media... Róbmy co możemy, aby uratować koty, a nie myślmy nad pdzialem obowiązków :(

yammayca

[poprzednia][następna]