Majeczko, masz rację - wszelkie kontakty kieruj do p.Janusza
zgadzam się z tobą, że zbyt dużo w działalności pana dziennikarza pryncypialności, autorytarnych tonów i chęci autopromocji; też mi się nie podoba jego nawoływanie do zamykania alternatywnych wątków etc - tego oczywiście robić nie będziemy
ale spróbujmy, jak udało się połaczyć działanie kilku organizacji; zapisz się na to forum, plisssssss i będziemy wspólnie przepychać nasze wizje
co do akcji medialnej, zaproponowałam pomoc znajomej; nie chce mi się pisać od nowa, więc zacytuję siebie:
Moja znajoma zgodziła sie to zrobić - tak jak napisałam wcześniej, zajmuje się robieniem plakatów zawodowo, poza tym ma wykształcenie artystyczne, pracuje na ASP (Akademia Sztuk Pięknych) w Gdańsku, ma więc doświadczenie i sporo nagród na koncie (m. in. nagroda na Międzynarodowym Biennale Plaktu w Willanowie - nagroda im Tomaszewskiego);
zrobi to oczywiście w ramach charity; jest tylko jeden warunek;
jeśli zaangażuje się w to, będzie musiała poświęcić na to sporo czasu (zrobiłaby to pewnie w wersjach, wariantach etc) i musi być pewność, że po poświęconej na to pracy, któryś z projektów zostanie wybrany tzn, nie dojdzie do takiej sytuacji, że ktoś jednak stwierdzi, że zrobi to sam, albo wyznaczy kogoś do zrobienia etc, czyli, że praca pójdzie na marne; no i po wydrukowaniu musiałaby dostać jakieś egzemparze dla siebie do portfolio...
logo też mogłaby zrobić
potrzebuję tylko jasno wyartykułowanej waszej zgody

"
oczywiście, kiedy piszę o "dużej ilości czasu" nie mam na myśli tego, że plakat trafiłby do nas za kilka tygodni, ale raczej czas profesionalisty, jeśli wiecie co mam na myśli..
na forum odpowiedziała jak na razie jedna osoba - [b]Betbet czy to ty?????
której nie podoba się ta wizja[/b];
dodam jeszcze,że dziewczyna robi w tym momencie kolejny duży projek promocyjny dla miasta Gdyni