» Pt paź 16, 2009 6:32
Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają
Domek w nocy napisał jak poniżej. Pierwsze zdanie dotyczy mojego żartobliwego stwierdzenia,że takie cudne kociska u nich są
"Prawda, że śliczniutkie!!!
Nieskromnie mogłabym dodać, że każdy ma takie koty na jakie zasłużył
)
Nie martw się, kochana, Daszusia nie katujemy w celu wzmocnienia masy mięśniowej i redukcji tłuszczyku z brzuszka (taki "garfieldowaty" wygląda uroczo). "Fitness-wędka" jest w użyciu bo to jedyny na razie sposób na integrację 2 kotów i 1 dziecka. Lenka zaczyna zabawę z Jaśkiem i Daszek się przyłącza, po pewnym czasie olewają Lenkę i
zaczynają baraszkować razem. Poza tym Daszuś zaczyna być inicjatorem zabaw - wczoraj mocno zaczepiał Jaśka.
No i pyskówka pierwsza też była (jak on przesmiesznie miałczy, jak małe kocię)bo nie dość, że w dalszym ciągu wołowinka to jeszcze na słodko, blee. Ale za to po południu buziaki dostałam pierwsze od Daszka ( w podzięce za szybkie zorganizowanie odpowiedniej porcji wątróbki, ale pomarzyć o kociej miłości tez można
).
Wykończą mnie z tą miłością do wątróbki, ja dość mocno "obrzydliwa" pod tym względem jestem, no ale czego się nie robi dla tak cudownych pocałunków i pomruków zadowolenia (Jasiek mruczy i mizia się tylko jak
żarcie szykuję). Co do spania z Lenką to chłopaki generalnie kładą się ze mną i zajmują się głównie glimaniem. Potem jak Piotrek się położy (twardy zawodnik ten mój mąż, w dalszym ciągu nie chce kotom miejsca w łóżku odstąpić!!!! dzielnie walczy!!!) Jasiek uznaje, że te marne resztki powierzchni to nie dla niego i ewakuuje się do Lenki - ona ma wersalkę i śpi w miarę stacjonarnie więc miejsca dla dwojga pod
dostatkiem. Daszek nawet wczoraj powędrował za Jaśkiem ale uznał, że mały ludź jest straszny i lepiej trzymać się z daleka. Wrócił do naszego pokojui zaległ na dywanie-już-nie-kuwecie. Kochane są i pocieszne.
Dobra, bo rozpisałam się o synkach a córcia na wieczorną kąpiel czeka i czeka i czeka...
PS Jasiek właśnie uczy Lenkę jak właściwie trzymać długopis żeby szlaczki w zeszycie śliczne wychodziły
Buziaki dla całej rodziny
A."Ciesze się bardzo zkażdej dobrej wiadomości. Za każde Wasze kciuki dziekuję. Czytajac takiego maila człowiek wie,że dobrze zrobił trzymajac chłopaków przy sobie. Ale i tak za Daszkiem(szczególnie

) i Jasiem bardzo tęsknie. tak długo były!!!

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.