ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 16, 2009 11:58 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Anda, oczywiscie, ze pomozemy, wstawiam malucha na 1 , na naszą klase do galerii, myżle,ze Bazyliszkowa w czasie wolnym wstawi także kociaka na ogłoszenia, ma jakieś takie czarodziejskie portale :wink:
prosze tylko o nr tel. kontaktowy do ogłoszeń, jesli mozna parę słów na temat charakteru maluszka :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt paź 16, 2009 12:02 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Chciałam tylko napisać w sprawie Kosmitki - nie będziemy czekać na niedzielę a nawet na poniedziałek. Jutro po 11 próbujemy ją wyciągnąć ze schronu (proszę o kciuki żeby się udało :roll: ) i zawozimy do szpitalika. Po podleczeniu jeśli się na miejscu nie znajdzie chętny domek - podrzucamy ja razem z Bambuskiem i Sisi do Bożenki.

Kciuki za wyciągniecie ze schronu bardzo ale to bardzo potrzebne :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt paź 16, 2009 12:10 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Nie lubię wpisywać takich wiadomości... nie lubię...
Życie bywa brutalne, a śmierć nieubłagana...

Śpij spokojnie Piotrusiu [']['][']
panna_martyna pisze:Wczorajszej nocy Piotruś od nas odszedł.
Wróciliśmy do domu i już nie żył.

Bardzo mi przykro to mówić,naprawdę myślałam,że teraz może być już tylko lepiej.
Niestety nie udało mu się.
Pocieszam się,że przez jego krótkie życie był takim szczęściarzem...ale to tak niewiele kiedy jego już nie ma.
Jeszcze w środowy wieczór leżał przy mnie i mruczał a teraz już go z nami nie ma...

Muszę również poruszyć kwestie techniczne. Co teraz z funduszami?
Bardzo mi ciężko,w ogóle nie brałam takiej ewentualności pod uwagę.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt paź 16, 2009 12:16 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

:(
[*][*][*]
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pt paź 16, 2009 12:24 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Bazyliszkowa, nie zdążyłam jeszcze załozyć im wątku, są podpięte do wątku lubelskich tymczasów. Założę na pewno i wtedy podam linka. na razie Lubelskie Tymczasy:
viewtopic.php?f=13&t=101813

Na razie musze podjechac znim do Balickiego, bo u nas innego okulisty nie ma. Chciałam do kliniki uniwersyteckiej, bo tam jest zdecydowanie taniej, ale dr nie odbiera komórki :(
Jak się nie uda, to pojade prywatnie.
Prawdę mówiąc jeszcze domku nie szukamy - musimy jakoś dojść do siebie. Kociaczek boi się. W zasadzie tylko on z trójeczki.
Wredna ciotka Anda zapuszcza Tobrex i miętoli, miętoli, czyści uszyska (tylko brudne chyba), a potem daje jeść na kolankach, żeby mały zdążył się najeśc (gruby Robus mu wyjada). Shy drży, jest wystraszony i pewnie te oczka go bolą.
Jak myślicie czy te oczka mozna wyleczyć???

bardzo dziekuję :)
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt paź 16, 2009 12:33 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Na fotkach oczka nie wyglądają tak źle. Ale na ile skuteczne będzie leczenie, to ci raczej tylko wet powie.
Kciuki za koteczka - śliczny jest :1luvu:

Bazyliszkowa

Post » Pt paź 16, 2009 12:53 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Wiadomości o Piracie: kolejny rentgen wykazał; albo bardzo ciężkie sródmiąższowe zapalenie pluc albo nowotwór płuc. Dostał dadtakowo sterydy. Jeśli do środy zdjęcie nie wykaże, że zapalenie płuc się zmniejsza, to oznacza że Pirat ma nowotowra płuc. Pojawily się bruzdy na szyi, które rozdrapuje do krwi. Jest to albo alergia i zniknie po sterydzie, albo przerzuty nowotwora.

Pirat chyba jest szczęsliwy. Jest grubym, pięknym kocurkiem. Napisze w środę jaki wyrok zapadł ostatecznie :-(

Dziekuje za dotychczasową pomoc :1luvu:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt paź 16, 2009 12:55 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Bazyliszkowa pisze:Nie lubię wpisywać takich wiadomości... nie lubię...

Bardzo mi przykro to mówić,naprawdę myślałam,że teraz może być już tylko lepiej.
Pocieszam się,że przez jego krótkie życie był takim szczęściarzem...ale to tak niewiele kiedy jego już nie ma.
Jeszcze w środowy wieczór leżał przy mnie i mruczał a teraz już go z nami nie ma...

Muszę również poruszyć kwestie techniczne. Co teraz z funduszami?
Bardzo mi ciężko,w ogóle nie brałam takiej ewentualności pod uwagę.

Bardzo mi przykro :cry:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt paź 16, 2009 13:00 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Akima - z całej siły trzymam kciuki za Pirata :ok: :ok: :ok:
Jak dobrze, że ma Ciebie...

Bazyliszkowa

Post » Pt paź 16, 2009 13:47 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Gibutkowa pisze:Chciałam tylko napisać w sprawie Kosmitki - nie będziemy czekać na niedzielę a nawet na poniedziałek. Jutro po 11 próbujemy ją wyciągnąć ze schronu (proszę o kciuki żeby się udało :roll: ) i zawozimy do szpitalika. Po podleczeniu jeśli się na miejscu nie znajdzie chętny domek - podrzucamy ja razem z Bambuskiem i Sisi do Bożenki.

Kciuki za wyciągniecie ze schronu bardzo ale to bardzo potrzebne :roll:

wiem, jak bardzo potrzebne :ok:

alessandra

Post » Pt paź 16, 2009 13:52 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Bazyliszkowa pisze:Nie lubię wpisywać takich wiadomości... nie lubię...

nie mogę uwierzyć, nie tak miało być ... :cry:

Piotrusiu, pozostaniesz wnaszej pamieci w kaciku wspomnień [*]

alessandra

Post » Pt paź 16, 2009 14:42 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Szpileczka z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=95101 jedzie w sobotę do DS :D

Bazyliszkowa

Post » Pt paź 16, 2009 15:12 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Chociaż jedna radosna wiadomość. :ok: :ok: :)
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt paź 16, 2009 16:24 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Bazyliszkowa pisze:Szpileczka z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=95101 jedzie w sobotę do DS :D

:1luvu: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt paź 16, 2009 16:45 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- adopcje, pomoc, klub cz.II

Oj to dobrze, bo dosyć długo czekała :D
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

[poprzednia][następna]