Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartaAgnieszka pisze:Zostawiam swoim kotom pełną swobodę. Niech się docierająBezik to taki mały chodzący upierdliwiec. W miejscu nie usiedzi. Gdzie Luna to i Bezik a do mich pierwszy
Wszystko wymusza miauczeniem w stylu - Jestem jeszcze mały , masz mi to dać i już
kinga w. pisze:MartaAgnieszka pisze:Zostawiam swoim kotom pełną swobodę. Niech się docierająBezik to taki mały chodzący upierdliwiec. W miejscu nie usiedzi. Gdzie Luna to i Bezik a do mich pierwszy
Wszystko wymusza miauczeniem w stylu - Jestem jeszcze mały , masz mi to dać i już
Tysiek jest taki cwany. Co prawda nie załatwia wszystkiego wymuszeniem przez miauczenie, ale stosuje bierny opór. Wczoraj na przykład chciałam zdjąc gada z kolan. Normalnego kota popycham mówiąc "zejdź" i kot zeskakuje - Tyśka popycham a on staje się bezwładny jak szmatka.
Agata&Alex pisze:Dzień dobry w piątekNie pada
jestem w szoku
![]()
Wczoraj z Alexem siedzieliśmy w oknie i patrzyliśmy na lecące płatki śniegu. Trzeba szykować narty
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:Dzień dobry w piątekNie pada
jestem w szoku
![]()
Wczoraj z Alexem siedzieliśmy w oknie i patrzyliśmy na lecące płatki śniegu. Trzeba szykować narty
a Cyrek ma swoje?
MartaAgnieszka pisze:A nam dziś przywieźli łóżko, będziemy mieli duuuże łóżko.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wszyscy się teraz pomieszczą i każdy się wyśpi na na na na
![]()