Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magdah pisze:Obawiam się, ze musimy temat drążyc bardzo ostrożnie, bo jeśli przestanie chcieć współpracować i przestanie nas wpuszczać do siebie, to w ogóle kicha i kaszana
Gaga pisze:[ciach!]Jeżeli chodzi o ewentualne, nowe szczeniaki lub kociaki to Państwo wiedzą, że jak coś do nich trafi to natychmiast zostanie im odebrane. Natomiast szczeniaki zamówił mąż tej Pani bez jej wiedzy, jedynym wytłumaczeniem jego zachowania jest to, że psiaki które nie były zamówione przez sąsiadów zostały utopione. W tej smutnej sprawie jednym pocieszającym i zaskakującym aspektem było to, że nasza Pani od kotów, wtórowała mi, i namawiała swoją sąsiadkę do sterylizacji suni. Za to szczeniaki prawdopodobnie trafiły do Bielska jednak więcej będę wiedziała w piątek.[ciach!]
Agn pisze:Magdah pisze:Obawiam się, ze musimy temat drążyc bardzo ostrożnie, bo jeśli przestanie chcieć współpracować i przestanie nas wpuszczać do siebie, to w ogóle kicha i kaszana
Wtedy na podstawie tych zdjęć, które macie można próbować uzyskać sądowy nakaz odebrania zwierząt.
JaEwka pisze:To może by tak co jakiś czas zabierać pod pretekstem wyleczenia (powiedzieć, że kotek wymaga hospitalizacji inaczej może nie przeżyć czy coś w tym stylu) może ta Pani zapomni albo powiedzieć, że niestety kotek nie przeżył.
Coś wogule zmyślić żeby chociaż udało się wyciągnąć tą sparaliżowaną kotkę. Nic innego do głowy mi nie przychodzi.
AgnieszkaZet pisze:Gaga, zrobiłam bazarek. Zapraszam wszystkich którzy chcą pomóc tej gromadce:
viewtopic.php?f=20&t=101830&p=5052235#p5052235
Gaga pisze:JaEwka na pewno będziemy próbować różnych możliwości, ale wszystko będziemy starać się robić z wyczuciem, by nie zamnkąć sobie drzwi. Czuję się jakbym po polu minowym chodziła.![]()
Dzisiaj tam jedziemy i zobaczymy co się uda załatwić.
JaEwka pisze:[ciach!]Tylko dobrze by było ich przekonać do oddania tej niepełnosprawnej kotki bo ona tam nie ma szans na dobre życie przy takiej ilości "konkurencji"
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05 i 78 gości