Twój Pirat i "moja" Niuńka są w jednym klubie teraz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinya pisze:Podobnie było z niebieskookim Żurkiem. Podejrzenia szły w kierunku FIP, a w Warszawie po dokładnych badaniach u specjalisty stwierdzono, że przyczyną tego jest zniszczona przepona. W związku z tym brakuje jakiejś siatki podtrzymującej narzady czy jakoś tak, przez to płuca są naciskane i stąd te problemy z oddychaniem, kaszlem itd. Przepraszam jeśli coś pokręciłam, strasznie niefachowo to brzmi, ale nie potrafię powtórzyćW kazdym razie u Żurka przyczyną jest ta nieszczęsna przepona czy raczej jej brak.
Może Piratek ma tak samo? Z tego co mówili weci przeponę można w takich przypadkach rekonstruować, ale nie u tak starych kotów jakim jest Żurek
Akima pisze:Kinya pisze:[ciach!] ale nie u tak starych kotów jakim jest Żurek
no to nie wiem czy Pirat nie jest starszy
Akima pisze:wczoraj wróciłam o 23 z adopcji, już byla przeziębiona więc padąlm z nóg. Kotom dałam jeść i ttak jak byłam ubrana tak do lózka weszłam. Budzik o 76 nie zdoałał mnie obudzić i dobrzeJestem na L4, Koty były grzeczne, podejrzanie grzeczne. I miałam rację: Esma znowu wywaliła dracenę. Ja nie wiem czy ona jeszcze ma wole walki o życie. Rąk mi zaczyna brakować na sprzatanie i mizainie.
Wiga dziękuję bardzo! Może byś wreszcie kupiła coś na moich aukcjach zamiast kasę wysyłać bez niczego. Czułabym się lepiejPiratek też. Postarm się jak najszybciej wystawić kolejne aukcje.
wiga138 pisze:POSZLO !
Po powrocie do W-wy zobacze Twoje aukcje ( dla Twojego lepszego samopoczucia ....!) bo tak naprawdę do zdrowie i życie zwierzaków jest najważniejsze![]()
Trzymam za Was wszystkich mocno kciuki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości