Cammi pisze:odezwali się Człowieki od ShiroShreki?
No właśnie.
I co u Berta?
Na Wielickiej złapał się dziś śliczny, bury chłopak.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cammi pisze:odezwali się Człowieki od ShiroShreki?
queen_ink pisze:I co u Berta?
mjs pisze:Już opowiadam, co u Berta. Jak weszłyśmy do pokoju, gdzie rezyduje, w oczy rzucił się wielki fotel nakryty zakłaczonym , puchatym kocem - znaczy Berta własnośćW ulubionym koszyczku Bercika oprócz ulubionego kocyka również podusia, na parapecie posłanko. Wszystko wskazywało na obecność kota, oprócz samego kota
Schował się za fotelem, nie reagował na nasze nawoływania. Już knułyśmy z Jolą ,co zmyślimy na potrzeby forum, gdy nasz bohater wylazł z kryjówki
Usadowił się na fotelu i zaczęło się mizianie na 4 ręce
![]()
Bert był przeszczęśliwy, jak zwykle robił śmieszne minki, rewanżował się wylizywaniem i podgryzaniem rąkCo chwilę zmieniał pozycję, żeby pokazać na ile sposobów można leżeć na fotelu
![]()
Pani Marta opowiadała, że jest płochliwy, ale chętnie przyjmuje gości na głaskanko u siebie pod stołemApetyt mu dopisuje. Niestety kaszle i w piątek zabieramy go Jolą do weta
![]()
Opowiedziałyśmy mu, jak cioteczki za nim tęsknią, kazał przekazać ukłony![]()
![]()
Chciałyśmy zajrzeć do Fredzi, ale jej Dużej nie było w domu. Fredzia podobno bardzo kocha nowa Dużą, jest spokojna, grzeczna, ale raczej należy dla niej szukać domu bez kotów.
solangelica pisze:Queen_ink, napisala mi koko ze w sprawie tej wizyty na Przemyslowej dadza panu znac ze po weekendzie ktos sie zjawi.
queen_ink pisze:solangelica pisze:Queen_ink, napisala mi koko ze w sprawie tej wizyty na Przemyslowej dadza panu znac ze po weekendzie ktos sie zjawi.
Spoko, ja jutro powinnam wiedzieć, jak będę stała z czasem.
Akima pisze:Bardzo prosze o zastępstwo w piatkowy poranek!
Akima pisze:Wróciłam wlaśnie do domu po adopcji kociaków. Od jutra idę na L4 bo mi leb od kataru pęka.
Bardzo prosze o zastępstwo w piatkowy poranek!
queen_ink pisze:Cudownie![]()
Jaka Bercinka rozkoszna.
I cieszę się, że Fredzia się nie wycofała
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], luty-1, Majestic-12 [Bot], MIKI03 i 281 gości