Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Jak bylam mala to mialam eleganckie krzeslo z dziura, do ktorej wkladalo sie nocnik. Podobno godzinami na nim moglam wysiadywac, rysujac zajadleI zupelnie nie wiem dlaczego rodzina nazywala mnie biurowa z gazowni...
![]()
JoasiaS pisze:Chat pisze:Jak bylam mala to mialam eleganckie krzeslo z dziura, do ktorej wkladalo sie nocnik. Podobno godzinami na nim moglam wysiadywac, rysujac zajadleI zupelnie nie wiem dlaczego rodzina nazywala mnie biurowa z gazowni...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alus1 pisze:JoasiaS pisze:Chat pisze:Jak bylam mala to mialam eleganckie krzeslo z dziura, do ktorej wkladalo sie nocnik. Podobno godzinami na nim moglam wysiadywac, rysujac zajadleI zupelnie nie wiem dlaczego rodzina nazywala mnie biurowa z gazowni...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chat pisze:Wrocilam sterana i juz mialam ochote porozstawiac to cale towarzystwo po katachJas trzaskal drzwiami garazowymi, Daria sie na niego darla, ktos zrobil kupe obok kuwety, a TZ znowu szukal kluczykow od samochodu
Dom wariatow
Chat pisze:Wrocilam sterana i juz mialam ochote porozstawiac to cale towarzystwo po katachJas trzaskal drzwiami garazowymi, Daria sie na niego darla, ktos zrobil kupe obok kuwety, a TZ znowu szukal kluczykow od samochodu
Dom wariatow
alus1 pisze:to się porobiło![]()
![]()
weź ulubionego kota, kocyk, dobry trunek, jeszcze lepszą książkę i odpocznij nie zważając na wybuchy
amyszka pisze:Chat pisze:, ktos zrobil kupe obok kuwety,
no chyba nie koty ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ruda_maupa i 33 gości