Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 13, 2009 17:58 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

To hop po domki!
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto paź 13, 2009 20:25 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

hopsniemy!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto paź 13, 2009 20:35 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Jak tam chłopaki? Jakieś nowe wieści? :)
Obrazek

hanelka

Post » Wto paź 13, 2009 20:47 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

od rana nie i walcze ze soba by nie zadzwonic.
Wiem,że chłopaki poszły spać do wyra.Ale przyszedł pan wiec taktycznie opusciły kołderkę.Daszek troche boi sie męskiego głosu i niespokojnie reaguje na dobiegajace zza drzwi hałasy. Musi do nich przywyknąć. Jas bezstresowo. Łazi po regałach i używa żwirku silikonowego!!!A Daszek do luksusu nie nawykły pewnie nie wiedział do czego służy takie cos. Obwąchał zawartośc kuwety po korzystaniu Jasia. Bystry-wpadnie do czego to jest. Mała i koty nie wchodza sobie w droge. Wszelkie próby noszenia Jasia kończyły sie wielkim zmeczeniem :wink: corci. No Jas nie jednego by zameczył. Ale podchodził do zamiarów człeka małego ze stoickim spokojem.
Ale dalej nic nie wiem! Brak wiadomości to pewnie dobra wiadomość :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 13, 2009 22:02 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Na pewno!
Poszły spać do wyra, powiadasz... :D
Trzeba jeszcze tylko panu wytłumaczyć, żeby się nie pchał koteckom do wyrka :lol:
A córcia - super ludź! :D
Obrazek

hanelka

Post » Śro paź 14, 2009 15:48 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

i co tam słychać? U wszystkich?
Obrazek

hanelka

Post » Śro paź 14, 2009 16:11 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Trusia obrazona - ze musi dzielic pokoj z Piratem. Ale trafila kosa na kamien, jedno i drugie ma "charakterek", w sumie nie nudzi im sie, bo trzeba obserwowac co wrog robi. ;-)
Adus spedza dnie w towarzystwie psa, czyli tez ma kogo obserwowac. ;-)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro paź 14, 2009 17:21 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Jak ja się cieszę z adopcji Daszka, zwłaszcza, że w towarzystwie przyjaciela Jasia!!!!! - napewno będzie im raźniej i weselej.

dziewczyny - dajcie nowe fotki i info. o Trusi, Aldo i Achaji - jak widać nieustające "lansowanie" Daszka i Jaśka przyniosło oczekiwany efekt.
Obrazek
Obrazek Obrazek

wydra

Od: Pt gru 22, 2006 18:20

Post » Śro paź 14, 2009 17:57 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Ja juz Anka traciłam nadzieje.Ale fakt mieli mnóstwo ogłoszeń!!! Starych i ciagle dodawanych nowych.Tylko to tak długo trwało.
Ale widać chłopaki czekały na swoich. U mnie TZ twierdził,że tak rozmawiam w sprawie adopcji Daszka(bo były o niego telefony),że zniechecałam z mety ludzia. I chyba cos w tym było :wink:
Oby domek i koty do końca sie zaaklimatyzowały. Denerwuję sie przy kazdym telefonie bardzo.
Dzis nic nie wiem,ale byłam na pogrzebie i domek wiedzial ,że wyjezdżam.I mam chandre straszna. :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 14, 2009 20:17 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

ASK@ pisze:Ja juz Anka traciłam nadzieje.Ale fakt mieli mnóstwo ogłoszeń!!! Starych i ciagle dodawanych nowych.Tylko to tak długo trwało.
Ale widać chłopaki czekały na swoich. U mnie TZ twierdził,że tak rozmawiam w sprawie adopcji Daszka(bo były o niego telefony),że zniechecałam z mety ludzia. I chyba cos w tym było :wink:
Oby domek i koty do końca sie zaaklimatyzowały. Denerwuję sie przy kazdym telefonie bardzo.

Bo instynktownie wiedziałaś, że to jeszcze nie to.
Dobrze będzie, zobaczysz :D
Wszyscy trzymamy kciuki do odwołania :ok:

ASK@ pisze:Dzis nic nie wiem,ale byłam na pogrzebie i domek wiedzial ,że wyjezdżam.I mam chandre straszna. :cry:

Domek wiedział, że masz poważne sprawy, to Ci głowy nie zawracał. To znaczy, że nie dzieje się nic takiego, żeby trzeba było koniecznie Cię poinformować.
Czyli wszystko ok!
Zobaczymy, jak się będę wymądrzać, jak oddam Kardamona
Obrazek

hanelka

Post » Czw paź 15, 2009 7:24 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

rozmawiałam w nocy z domkiem.Jest ok ale watróbka była konieczna na przełamanie lodów. Pyszna woołowinka wysokiej jakości :lol: zostałą wzgardzona. Jaś to juz pełny domownik.Mówią,że jak pies chodzi i wszystko sprawdza.Kazdego gościa przywita. Jednak Daszek wszystko przezywa bardziej. Jest juz lepiej, choć jeszcze jest płochliwy i niepewny. Ale spali już w łóżku, glamali sie tradycyjnie i poganiali troszeczke. Domek stwierdził (mimo naszego uprzedzenia :lol: ),że odgłosy są przezabawne w trakcie dopieszczania.
Będzie ok. Ale paluszkow prosze jeszcze nie puszczać!
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 15, 2009 9:48 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

:D
Paluszków nie puszczamy! Do odwołania! :ok:
zdjęcia wkleję chyba w domu dopiero
Obrazek

hanelka

Post » Czw paź 15, 2009 10:08 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

trzymam: :ok: :ok: :ok: :ok:

ale jak juz sie glamlają w wyrku, to jest dobrze :mrgreen:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw paź 15, 2009 10:32 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

hanelka-a moze przeslesz mi łopatologiczne punkty jak wklejać? Byłaby wdzieczna!
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 15, 2009 11:26 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Zdjęcia do zachwycania :D

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Serce rośnie :D (ale paluszków nie puszczamy :D )

ASK@, całkiem łopatologicznie jest tu:
viewtopic.php?f=5&t=36202

:ok:
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]