» Śro paź 14, 2009 13:35
Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!
ANGEL, po 1. wejdź na wątek kotów ze stoczni w Gdyni, napisz pw do kogoś stamtąd z apelem lub napisz na wątku o Twojej sytuacji. Na pewno ktoś pomoże.
2.Poza tym jeśli wet robi sterylkę za bon z fundacji to może przetrzyma kotkę parę dni. Zapytaj. Zresztą dostałaś ten talon z fundacji - pogadaj z nimi, chociaż w klatce w piwnicy przetrzymać. Te fundacje, które mają darmowe sterylki zwykle tak robią.
Ona zaraz urodzi, ludzie z trójmiasta pomózcie!!!
3. Kurde, ja sama jak przewoziłam chore kociaki znad morza, a były w tragicznym stanie, zwróciłam sie do weta i on przetrzymał mi kociaki i leczył za darmo. To była lecznica w Gdyni, czynna całą dobę, na osiedlu bloków, za którymi stały domy jednorodzinne. Wjeżdżało się przez bramę na podwórko- parking. Może ktoś wie o jakiego weta chodzi, ja już nie pamietam, nie mam też nr tel ( ale podali mi ten nr jako nr lecznicy czynnej całą dobę w Gdyni ).
4.Poza tym jeśli wet, który będzie robił sterylkę nie będzie chciał prztrzymać to zapytaj ile kosztowałoby przetrzymanie u niego. Napisz mi to w pw. Jeśli nie będzie tragicznie to postaram się pomóc finansowo.
5. Jest jeszcze schron. Powinni przetrzymać po sterylce, przeciez to kot z ulicy. Jakie są tam warunki, w schronie?
Sorry, ze tak w punktach i po żołniersku, ale jeśli im dłużej będziemy czekać tym gorzej.
Czekam na kontakt. trzymaj się!!!
petycja w sprawie kotów w stoczni w Gdyni. wejdź i podpisz! uratujmy je!http://www.petycje.pl/petycja/4529/zaglada_kotow_w_stoczni_w_gdyni.html