Manga spod krzaka po ropomaciczu..ZNALAZŁA CUDNY DOM!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 13, 2009 23:08 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Wet z Rumii może przetrzymać, ale u niego sterylka byłaby płatna, mniej, niż zwykle, ale jednak cały czas ponad 100.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Śro paź 14, 2009 11:52 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Hop do góry! Kto pomoże??

Kocia dusza

Post » Śro paź 14, 2009 12:01 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Potrzebujemy domku, choćby miejsca w czyimś ogródku z budką..

Kocia dusza

Post » Śro paź 14, 2009 12:06 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Cały czas mysle i kombinuje. Nawspanialsze w tej sytuacji byloby wykorzystanie tej darmowej sterylki w Gdyni..

Szukamy wiec kilkudniowego DT dla kotki.. PILNIE!!

Boze, jestem pewna , ze nie raz natyklałąm sie na forum na osoby z Rumi, o Gdyni nie wspominajac..
Prosimy chociaz o umieszczenie linku w podpisie..

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=101430][b][color=#FF0000]Kotka w ciąży mieszkająca pod krzakiem!! Mamy możliwosc sterylki kto da jej TDT po operacji??? PILNIE !! TRÓJMIASTO[/color][/b][/url]

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Śro paź 14, 2009 12:22 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Hop!

Kocia dusza

Post » Śro paź 14, 2009 12:31 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

trzymam :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Śro paź 14, 2009 12:32 przez sabina skaza, łącznie edytowano 1 raz
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Śro paź 14, 2009 12:32 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Podniosę z daleka :ok:
Gosiara

Post » Śro paź 14, 2009 13:35 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

ANGEL, po 1. wejdź na wątek kotów ze stoczni w Gdyni, napisz pw do kogoś stamtąd z apelem lub napisz na wątku o Twojej sytuacji. Na pewno ktoś pomoże.
2.Poza tym jeśli wet robi sterylkę za bon z fundacji to może przetrzyma kotkę parę dni. Zapytaj. Zresztą dostałaś ten talon z fundacji - pogadaj z nimi, chociaż w klatce w piwnicy przetrzymać. Te fundacje, które mają darmowe sterylki zwykle tak robią.
Ona zaraz urodzi, ludzie z trójmiasta pomózcie!!!
3. Kurde, ja sama jak przewoziłam chore kociaki znad morza, a były w tragicznym stanie, zwróciłam sie do weta i on przetrzymał mi kociaki i leczył za darmo. To była lecznica w Gdyni, czynna całą dobę, na osiedlu bloków, za którymi stały domy jednorodzinne. Wjeżdżało się przez bramę na podwórko- parking. Może ktoś wie o jakiego weta chodzi, ja już nie pamietam, nie mam też nr tel ( ale podali mi ten nr jako nr lecznicy czynnej całą dobę w Gdyni ).
4.Poza tym jeśli wet, który będzie robił sterylkę nie będzie chciał prztrzymać to zapytaj ile kosztowałoby przetrzymanie u niego. Napisz mi to w pw. Jeśli nie będzie tragicznie to postaram się pomóc finansowo.
5. Jest jeszcze schron. Powinni przetrzymać po sterylce, przeciez to kot z ulicy. Jakie są tam warunki, w schronie?
Sorry, ze tak w punktach i po żołniersku, ale jeśli im dłużej będziemy czekać tym gorzej.
Czekam na kontakt. trzymaj się!!!
petycja w sprawie kotów w stoczni w Gdyni. wejdź i podpisz! uratujmy je!http://www.petycje.pl/petycja/4529/zaglada_kotow_w_stoczni_w_gdyni.html

kalina m.

Od: Czw sie 06, 2009 20:26

Post » Śro paź 14, 2009 13:38 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

To ja odpowiem szybciutko:
-wet, który sterylizował by za darmo, nie przetrzymuje kotek
-wet, który mógłby trochę taniej sterylizować, może przetrzymać kotkę (ale sterylka ponad 100zł)
-w Gdańsku jest hotelik dla kotów - 10 lub 15 zł/doba (zależnie, czy dajemy żwirek i karmę, czy nie).

Kocia dusza

Post » Śro paź 14, 2009 13:49 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Odpowiedziałam w pw :)
petycja w sprawie kotów w stoczni w Gdyni. wejdź i podpisz! uratujmy je!http://www.petycje.pl/petycja/4529/zaglada_kotow_w_stoczni_w_gdyni.html

kalina m.

Od: Czw sie 06, 2009 20:26

Post » Śro paź 14, 2009 13:51 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Jakby zapdła decyzja o hoteliku, mogę kotce dać żwirek i - jeśli może być whiskas (obecnie nic innego nie mam :() to mogę kupić jej na kilka dni. Tylko co po tym hoteliku?

Kocia dusza

Post » Śro paź 14, 2009 14:03 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Sterylka + hotelik na kilka dni to podstawa, a potem jesli sie nie znajdzie DT to będzie musiała wrócic na ulicę :cry: , ale juz nie rodzić na ulicy i nie próbować żyć tam z maluchami.
Liczy sie czas, więc trzeba działać!

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro paź 14, 2009 14:04 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Angel_ odezwij się! Będą pieniążki na hotelik! Zadziałaj szybciutko, odezwij się do kingi i umów na sterylkę, wtedy daj znać i będziemy resztę załatwiać!

Kocia dusza

Post » Śro paź 14, 2009 14:12 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Postaram sie jak najszybciej skontaktowac z Kinga. Pozostaje pytanie jak to zgrac, gdzie jest ten hotel dokladnie? Czy ktos moglby mi pomoc zlapac kotke ( ktos kto ma transporter :oops: ) i przewiesc ja? W tygodniu jestem nie mobilna wogole, chyba ze poznym popoludniem /wieczorem uda sie umowic ta sterylke i zaraz po niej bedzie mozna zawiesc kotke do tego hotelu ( chodzi mi o to, ze dopiero po pracy moj maz moglby mnie zawiesc z nia.)

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Śro paź 14, 2009 15:01 Re: Bezdomna,w ciąży-szansa na sterylke-co po niej?? PILNIE DT!!

Kciuki

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]