Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:A kiedy będą miejskie talony na sterylki?
annskr pisze:A ja drętwieję na myśl o kolejnych kosztach.....
[size=60]Dziś kolejne maile i telefony - proszę, niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego wolontariuszka mocno nagłaśnianej fundacji kieruje do nas ludzi z prośbą o sterylki? Dlaczego działaczka znanego stowarzyszenia dzwoni z prośbą o pomoc dla chorego kota rezydującego na podwórzu tegoż stowarzyszenia?
andorka pisze:annskr pisze:A ja drętwieję na myśl o kolejnych kosztach.....
[size=60]Dziś kolejne maile i telefony - proszę, niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego wolontariuszka mocno nagłaśnianej fundacji kieruje do nas ludzi z prośbą o sterylki? Dlaczego działaczka znanego stowarzyszenia dzwoni z prośbą o pomoc dla chorego kota rezydującego na podwórzu tegoż stowarzyszenia?
Domyślam się co za Fundacja![]()
andorka pisze:Domyślam się co za Fundacjawrobi Ciebie, a sobie do statystyki dopisze, przerobiłyśmy to w zeszłym roku z maluchami, które znana nam obydwu koleżanka grzecznościowo ogłaszała u nich na stronie. Mimo, że fundacja kociaków na oczy nie widziała to ONI je wyadoptowali
Stanęło na kilku ostrych mailach i telefonach, jednak "nasze" kociaki z ich statystyk nie zniknęły.
A Działaczki stowarzyszenia nie da się po prostu opieprzyć i postawić do pionu informując ją o działaniach statutowych Jej stowarzyszenia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 39 gości