2 kotki i 12 kociaków już nie ma.
Teraz zostały tylko 2 kotki.
Życzę powodzenia. Może tym kotkom się uda.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marea pisze:Kurcze nie moge nic obiecac ale moze moze ublagam mojego TZ-ta, kociak wyglada na zdrowego i jak sama mowisz ze przymilny i bardzo podobny do kota moich sasiadow w ktorym TZ byl kiedys zakochany, moze te argumenty go przekonaja, jak juz polapiemy kociaki z nowego portu i chociaz te mi przestana spedzac sen z powiek
Marea pisze:Kotek jest kochany, tuli sie, mruczy, choc komforty zycia w mieszkaniu sa mu obce co widac i mam z nim maly problem bo nie chce kuwetkowacTZ sie strasznie zaczyna wnerwiac, bo to go mierzilo najbardziej a ja twierdzilam ze koty odrazu wiedza przeciez co i jak
takze latam za malym jak tylko nie spi krok w krok i skutek nijaki, wsadzam i wsadzam do kuwety, wolam moja kicie by mu pokazala co i jak a ten nic heh, zamkniety w malej lazience nasiusial na kafelki, mam nadzieje ze ogarnie ten temat szybko
Pozdrawiam
kinga-kinia pisze:TrisK my już nie mamy gdzie upychać kotówMożemy pomóc w taki sposób ze :przyślij na naszego maila PKDT zdjęcia kociaka oraz wzruszajacą treść ogłoszenia i twoje dane kontaktowe (tel,mail) a my umieścimy kociaka na naszej stronie internetowej.Możemy załatwić tańszą sterylizację ale z dowiezieniem kota musiał byś sobie sam poradzić.Nie jesteśmy w stanie wszystko za wszystkich zrobić jesteśmy małą grupką osób takich apeli jak twój mamy mnóstwo.Jeszcze jedno co możemy zaproponować to umieszczenie kociaka w hoteliku u Iza5 ale to są koszta czy stać cię na nie ?
Marea pisze:Z tego co mowila Trisk, on jest przymilny i garnie sie na rece wiec klatka lapka chyba bedzie zbedna, co prawda transporter pojechal do redy ale mam jeszcze 1en materialowy, mam taki plan ze postawie TZ-a przed faktem dokonanym, musze jechac po kurtke i buty i powiem ze szedl za mna pod centrum handlowym i plakal ... no i co mialam go tak zostawic? w aka pogode, gdy grad pada.... najwyzej bedzie mial na mnie focha przez tydzien
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 5 gości