Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 13, 2009 8:36 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

mawin pisze:Trzymam mocno kciuki za Gucia :ok:

Czy ktoś ma jakieś sposoby jak poprawić relacje tymczasowiczki z kotami, Pusia vel Zuzu goni i bije moją kotkę i moja kicia jest już bardzo wystraszona :-( Kocurek dzisiaj dostał od Pusi po pysku, ale jej oddał i się nie specjalnie przejął tylko był bardzo zdziwony czemu ona go bije.

Dla przypomnienia Pusia o którą nikt nawet nie spyta :-(
Obrazek

Na myśli przychodzi mi tylko Feliway (w spayu lub dyfuzorze), ma skuteczność 88 %.

Pusia jest taka piękna :1luvu: . Trzymam mocno kciuki za zainteresowanie pięknością :ok: .

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto paź 13, 2009 10:21 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

mawin pisze:może ktoś mi pożyczyć Feliweya do kontaktu? byłabym baaardzo wdzięczna....

Ja nawet nie wiem co to jest ten Feli-cośtam 8O :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 13, 2009 12:45 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

mawin pisze:Trzymam mocno kciuki za Gucia :ok:

Czy ktoś ma jakieś sposoby jak poprawić relacje tymczasowiczki z kotami, Pusia vel Zuzu goni i bije moją kotkę i moja kicia jest już bardzo wystraszona :-( Kocurek dzisiaj dostał od Pusi po pysku, ale jej oddał i się nie specjalnie przejął tylko był bardzo zdziwony czemu ona go bije.

Dla przypomnienia Pusia o którą nikt nawet nie spyta :-(
Obrazek
mnie wszyscy pytają o Pusię!!
Czekamy na wieści od Ciebie!! :wink:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto paź 13, 2009 12:51 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

mawin pisze:może ktoś mi pożyczyć Feliweya do kontaktu? byłabym baaardzo wdzięczna....

Już nieaktualne :D zamówiłyśmy już z maiwn i czekamy na dostawę 8) :ok:
Teraz już Zuza vel Zołza musi zmięknąć :twisted: :mrgreen:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro paź 14, 2009 7:59 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

Dziewczyny mam problem z Pusią vel Zuzu, jej agresja w strosunku do moich kotów rośnie. Wczoraj położyliśmy sie spać i Pusia jak zwykle na poduszce. Moja kotka przyszła aby położyć się w nogach a Zuzu jak się na nią rzuciła to ja byłam przerażona. Złapałam Zuzu, zostałam podrapana i pogryziaon i zaniosłam do łazienki, ona była tak wkurzona że szok. Noc spędziła zamknięta w transporterze w łazience, płakała dobijała się ale nie miałam wyjścia :-( jak ją wypuszczę w lązience demoluje drzwi :-( mój mąż jest wścieky i chce aby Zuzu jak najszybciej opuściła nasze mieszkanie, ze względu na agresję w stosunku do naszych kotów :-(
Czy ktoś może ją przejąć? Ktoś kto ma możliwość zamknięcia jej w pokoju z drzwiami których nie byłaby w stanei zniszczyć ? Ona lejed dorosłe koty, myślę, że może dogadać sie z maluszkami ale nie z dorosłymi kotami :-(
Ratunku!!!!
Zaraz założę jej nowy wątek i zrobię zdjecia jak tylko naładuję baterie do aparatu i będę prosić o pomoc w szukaniu domu i ogłoszenia.
Dzisij bałam się zostawić ją samą z moimi kotami, więc wzięlam urlop i widzę, że ona już goni moją zestresowaną kotke :-(
Kto może ją ode mnie przejąć? Ona po wczorajszej akcji nie może u mnie zostać :-(
Kotka ma zrobione testy na FiV i Felvet i oba mam ujemne, jest odrobaczywiona i jest super dla ludzi, ale ona chce mieć człowieka tylko dal siebie :-( to typ jedynaczki :-(

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro paź 14, 2009 8:52 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

HOP :!: :!: :!:

Agness78

Post » Śro paź 14, 2009 9:06 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

mawin pisze:Dziewczyny mam problem z Pusią vel Zuzu, jej agresja w strosunku do moich kotów rośnie. Wczoraj położyliśmy sie spać i Pusia jak zwykle na poduszce. Moja kotka przyszła aby położyć się w nogach a Zuzu jak się na nią rzuciła to ja byłam przerażona. Złapałam Zuzu, zostałam podrapana i pogryziaon i zaniosłam do łazienki, ona była tak wkurzona że szok. Noc spędziła zamknięta w transporterze w łazience, płakała dobijała się ale nie miałam wyjścia :-( jak ją wypuszczę w lązience demoluje drzwi :-( mój mąż jest wścieky i chce aby Zuzu jak najszybciej opuściła nasze mieszkanie, ze względu na agresję w stosunku do naszych kotów :-(
Czy ktoś może ją przejąć? Ktoś kto ma możliwość zamknięcia jej w pokoju z drzwiami których nie byłaby w stanei zniszczyć ? Ona lejed dorosłe koty, myślę, że może dogadać sie z maluszkami ale nie z dorosłymi kotami :-(
Ratunku!!!!
Zaraz założę jej nowy wątek i zrobię zdjecia jak tylko naładuję baterie do aparatu i będę prosić o pomoc w szukaniu domu i ogłoszenia.
Dzisij bałam się zostawić ją samą z moimi kotami, więc wzięlam urlop i widzę, że ona już goni moją zestresowaną kotke :-(
Kto może ją ode mnie przejąć? Ona po wczorajszej akcji nie może u mnie zostać :-(
Kotka ma zrobione testy na FiV i Felvet i oba mam ujemne, jest odrobaczywiona i jest super dla ludzi, ale ona chce mieć człowieka tylko dal siebie :-( to typ jedynaczki :-(

OJEJ :( może ten Faliway coś pomoże....... czyli koteczka raczej do domu bez innych kotów.....?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro paź 14, 2009 9:50 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

Kotka raczej na jedynaczkę, względnie może dogada się z małym kotkiem
lub z rezydentem który ją sobie ustawi 8) Niestety kotka mawin jest przerażona :cry:

Prosimy o podrzucanie wątku i szukanie DT/DS dla Pusi, PILNE!
viewtopic.php?f=13&t=101711

Agness78

Post » Śro paź 14, 2009 9:57 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

dzisiaj Zuzu pogoniłą też Carloska, więc mam dwa przerażone koty i jedną śliczną terrorystkę, któa wąłśnie przed jakąś godziną ściągnęła sobie gips, od wczoraj strasznie wzmorzyła prace nad pozbyciem się gipsu, miałam jechać jutro do weta go ściągnąć, ale już nie muszę...

domek bez kotów byłby najlepszy, ewentualnei z maluszkiem lub rezydentem który ją ustawi, ale tutaj trzeba się liczyć z kilkoma tygodniami walki bo ona raczej nie z tych co szybko odpuszczają.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro paź 14, 2009 10:35 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

Trzymcie kciuki - może ta znajoma "reginki" się zdecyduje :ok:

Pusia vel Zuzu to na pewno szylkretka?? :roll: Jak dla mnie to ona jest trikolorka bo szylkrecie chyba białego nie mają...

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro paź 14, 2009 11:42 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

Błagam podrzucajcie:
viewtopic.php?f=1&t=101729
nie wiem czy do końca tygodnia będzie co zbierać :cry:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw paź 15, 2009 9:33 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

O matko!!A w schronisku kolejny połamaniec bez gipsu,bez szans...
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Czw paź 15, 2009 20:31 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

podrzucam
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Pt paź 16, 2009 16:54 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

W schronisku połamana koteczka nie ma szans na operację...Czy jest chętny na założenie jej wątku??Każda pomoc potrzebna...

Te oczy błagają o pomoc...

Obrazek
[size=200][color=#FF0000]Roczna kotka, złamana tylna łapa...
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pt paź 16, 2009 21:55 Re: Połamańce - szukamy DT i DS i zbieramy na leczenie

biedna koteńka cierpi samotna w schronie :cry: :cry: :cry:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

[poprzednia][następna]