Dziewczyny mam problem z Pusią vel Zuzu, jej agresja w strosunku do moich kotów rośnie. Wczoraj położyliśmy sie spać i Pusia jak zwykle na poduszce. Moja kotka przyszła aby położyć się w nogach a Zuzu jak się na nią rzuciła to ja byłam przerażona. Złapałam Zuzu, zostałam podrapana i pogryziaon i zaniosłam do łazienki, ona była tak wkurzona że szok. Noc spędziła zamknięta w transporterze w łazience, płakała dobijała się ale nie miałam wyjścia

jak ją wypuszczę w lązience demoluje drzwi

mój mąż jest wścieky i chce aby Zuzu jak najszybciej opuściła nasze mieszkanie, ze względu na agresję w stosunku do naszych kotów

Czy ktoś może ją przejąć? Ktoś kto ma możliwość zamknięcia jej w pokoju z drzwiami których nie byłaby w stanei zniszczyć ? Ona lejed dorosłe koty, myślę, że może dogadać sie z maluszkami ale nie z dorosłymi kotami

Ratunku!!!!
Zaraz założę jej nowy wątek i zrobię zdjecia jak tylko naładuję baterie do aparatu i będę prosić o pomoc w szukaniu domu i ogłoszenia.
Dzisij bałam się zostawić ją samą z moimi kotami, więc wzięlam urlop i widzę, że ona już goni moją zestresowaną kotke

Kto może ją ode mnie przejąć? Ona po wczorajszej akcji nie może u mnie zostać

Kotka ma zrobione testy na FiV i Felvet i oba mam ujemne, jest odrobaczywiona i jest super dla ludzi, ale ona chce mieć człowieka tylko dal siebie

to typ jedynaczki