S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 13, 2009 19:20 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

eee, ja mysle,ze mozna je ciutek przegłodzic

byłam po Fercie wiec mam ciut nowych wiesci

maciaszku, za chwile powklejam w 1 poscie numery :wink:

do domku pojechało jedno z dzieci krówki, burasek ( ten z duzej klatki-co juz długo czekał :wink: )
i jeszcze jeden burasek mały, ktory dzis przyszedł.

Sa natomiast nowe koty
dorosły elegancik
dorosła krówka-
zdjecie krówki zaraz wkleje-Boenko znaleziona na modrzewiowej-moze to Maxio?

Obrazek Obrazek

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto paź 13, 2009 19:39 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

cieszę się z domku krówka :ok:

Sabina, jestem pełna podziwu i trzymam mocno kciuki :)

moony

Od: Sob mar 29, 2008 13:54

Post » Wto paź 13, 2009 19:57 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

Kurcze,no :?
Ewaa6 musi zobaczyć,może rozpozna :roll:
Bardzo bym chciała,żeby to był Maxio,chociaż Państwo przygarnęli już czarną dziewczynkę z ulicy.
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Wto paź 13, 2009 20:00 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

moony pisze:cieszę się z domku krówka :ok:

Sabina, jestem pełna podziwu i trzymam mocno kciuki :)

przylaczam sie do podziwow i kciukow :ok:

moony, chyba sie widzialysmy ostatnio na Dolinie, ale pozno zajarzylam, kto zacz :oops: :wink:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Wto paź 13, 2009 20:07 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

z paszczy wygląda dość podobnie
czy dałoby się zrobić zdjęcie pleców tego krowiastego kociaka? chodzi mi o układ bieli i czerni
mam zrobione zdjęcia jak wyglądał w kocięctwie i młodości, wtedy porównam dokładnie
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Wto paź 13, 2009 20:17 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

da sie, tylko kurcze nie wiem kiedy, jutro moze sie zdazyc ,ze nie zajrze do schroniska.
On ma na plecach takie czarne kropki jakby, nie jest duzo czarnego

Mała1

Post » Wto paź 13, 2009 21:01 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

Mały Arnold nic się nie poprawia.
Dostał kolejne kroplówki, jest ogrzewany, pobudzany no coż, mamy nadzieję, że zaskoczy
Martwi nas też bardzo Bruno. Od wczoraj jest bardzo nieswój, nie ma apetytu. On był największym żarłokiem, a od wczoraj nic nie je. Myśleliśmy, że to tylko strajk głodowy lekki, ale dziś cały dzień, non stop, leży na szafce. Nie był w kuwecie, nie jadł, nie pił. Obejrzałam pyszczek, wydaje się, że ma blade dość śluzówki. jest apatyczny, nic zupełnie go nie interesuje.
co to może być?
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"

Ewaa6

Post » Wto paź 13, 2009 22:59 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

:oops: trzymajcie mocno kciuki za maluchy
napędziły mi stracha bo biegunkę zauważyłam już u trzech a jeden zwymiotował, po konsultacjach z tangerine1 trochę się uspokoiłam, że to nie to (nie chcę nawet wprost pisac co ...) podetknęłam każdemu pod pysio ociupinkę mięska lub sera - zjadły wszystkie a potem kiedy zobaczyłam jak brykają stwierdziłam że to nie są absolutnie chore koty... :D już się boję wchodzić do nich bo od razu jest zmasowany atak na moje nogi :ryk:
ja też miałam mieszane uczucia co do przegłodzenia ale kociarnia zjadła dzisiaj dużo, chyba za dużo, może stąd te komplikacje...zobaczymy jak będzie w nocy :roll:
Pianko - nie wyobrażam sobie nawet co przeszłaś ale nie mogłaś przewidzieć co się stanie, tak jak ja teraz nie mogę nic przewidzieć. raz biegunka, raz szaleją. wzięłam wszystkie ,no bo ... nie umiałabym wybrać które wziąć a które zostawić, skoro to dla nich jedyna szansa :(
Obrazek

sabina_7

Od: Wto wrz 01, 2009 12:23

Post » Śro paź 14, 2009 6:53 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

Mocne kciuki za Arnoldzika, Bruna i złobek sabinki :ok:
Mam nadzieje, ze cała gromadka sie pozbiera i przestanie nas straszyc.
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Śro paź 14, 2009 7:06 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

Echhh nie wiem co robic
Arnoldzik jest karmiony strzykawka, dostaje zastrzyki, jest dogrzewany
troszke wody wypil sam dzisiaj
a przed chwila biegunka strzelajaca doslownie - praktycznie biala, tak jakby zalatwil sie mlekiem. chwile wczesniej pil mleko kocie ze strzykawki
Obrazek

Ewaa6

Post » Śro paź 14, 2009 8:39 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

phantasmagori pisze:Co do ogłoszenia Lidki nie udało mi się sformatować go żadnym z posiadanych przeze mnie programów, ponieważ jest w Wordzie. Udało mi się jednak wrzucić na wrzutę. Kto chce sciągnac wydrukować i rozwiesić oto link http://w937.wrzuta.pl/plik/9MWrPinXyom/ogloszenie.jpg trzeba dać sciągnij plik a potem zapisz. Nic więcej nie poradzę.

naszukalam sie i w koncu znalazlam

niestety, nie otwiera mi sie ten plik :(
Ostatnio edytowano Śro paź 14, 2009 8:52 przez jojo, łącznie edytowano 2 razy
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Post » Śro paź 14, 2009 8:50 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

Ja mam to ogłoszenie - podaj mi prosze na PW maila to Ci wysle :)
Obrazek

MadzikZoonatura

Od: Nie mar 23, 2008 22:46

Post » Śro paź 14, 2009 8:51 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

o super, leci priv :)

Obrazek

jojo

Post » Śro paź 14, 2009 9:09 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

wreszcie się przedarłam przez wszystkie strony i zapisuję się na nowy wątek

wybaczcie że jestem u was tylko jedną nogą, bo drugą jestem w tyskim schronie, a trzecią :? w kociarni w mojej pracy

nie zdążyłam Małej Ferci znależć DT, ale Mała zdązyła jak zwykle :ok:

myślę jak jeszcze pomóc w tej 80-kociej tragedii w Katowicach.

Jakby trzeba było, to mam możliwości laminowania w pracy, format A4 i A3. Na tą akcję już nie zdąrzę, ale może na przyszłe akcje w Silesii albo nawet wywieszanie na ulicach ogłoszeń by się przydało? Laminowane nie zamokną i nie zniszczą się.
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Śro paź 14, 2009 9:38 Re: S.K. NIEKOCHANE XII-zapraszamy do nowego wątku

witam wszystkich

Ewaa6-za was najwieksze kciuki, najbardziej sie martwie.

...a w schronisku...
jest słuchajcie naprawde tragedia

:crying: :crying: :crying:

to sie skonczy okropnie.
Nie ma ani jednej wolnej klatki, koty siedza po kilka, na razie jeszcze przynajmniej ,,logicznie ,, łączone-tzn w/g terminu szczepien itd.
ale to sie juz dzis skonczy
juz auto jechało na kolejna interwencje po jakies koty.

Bezsilność- tylko to teraz czuję
nie wiem co robic, buuu
domki potrzebne
i to najlepiej na tyle odpowiedzilne, zeby adoptowały dorosłego kota i ciachały juz u siebie w domu
buuuu
wiem, marzenia sciętej głowy
:crying:

na kociarni mam wrazemnie ,ze juz wszyscy kichają
do przedsionka-czyli mini szpitalika trafiła dodatkowo jeszcze Inga i mały gliwicki Zolin.
Te wszystkie koty na leczeniu dostały dodatkowo inmodulen

idealny byłby zylexis-ale to masakryczne koszta- 7 kotów
a ciagle ktos nowy zaczyna kichać

pogoda ochydna, u nas dzis padał snieg, a ja jeszcze tyrzy dni bardzo ,bardzo zajeta w pracy jestem

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Mała1

[poprzednia][następna]