Pń wyrzucona Milunia z działek - domek na horyzoncie ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 07, 2009 19:46 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

No to jedziemy z fotami 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Berute, dawaj więcej ;)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro paź 07, 2009 21:07 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

To jest koteczka niespełna tydzień po zabiegu, super wygląda.
Już widzę, jak ślicznota sie z niej zrobi jak uwierzy w to, że mam dom i swoich Dużych.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw paź 08, 2009 7:01 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Mataur, witamy na forum :D :D :D
Gratulacje- wybralas piekną i kochaną koteczke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milka to prawdziwa piękność :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozdrowionka dla Tymczasowych Opiekunów :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 08, 2009 17:16 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Dziękujemy za pozdrowienia :1luvu:

Dzisiaj, być może ze względu na pogodę Milusia ma senny dzień. Drzemie z przerwami tylko na jedzenie i głaskanie - kiedy się tylko do niej podejdzie, wstaje i zaczyna mruczeć.

Berute

Od: Czw wrz 24, 2009 21:04

Post » Czw paź 08, 2009 19:06 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Już za parę dni czeka ją przeprowadzka na swoje 8)
Berute, będziesz umiała sie rozstać z taką kochaną kicią? ;)
Cieszę się, ze nie sprawia Ci kłopotów.
Pewnie już dawno wszystko zjadła, co przywiozłam ... ;)

We wtorek chciałabym ją zabrać, ok?
Obrazek

Avian

Post » Czw paź 08, 2009 21:25 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Milusia jest naprawdę miła :1luvu: i nie sprawia mi absolutnie żadnych kłopotów. Bez obaw głaszcze ją nawet mój trzyletni synek, który przed naszym kotem czuje niejaki respekt (kilka razy dostał od kocura łapą).
Jak najbardziej możesz ją zabrać we wtorek - tego dnia na 18.30 jadę nawet na Świerczewo, więc mogę Ci podwieźć Milusię.

Berute

Post » Pt paź 09, 2009 12:38 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

I kolejne foteczki w oczekiwaniu na zbliżającą sie przeprowadzkę 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Avian

Post » Pt paź 09, 2009 12:47 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Ona ślicznusia jest :D
Taka srebrno-biała :D
Avianku, a te sreberka, które miałas na wydaniu, to czy one ci się na działkach nie przypałętały też aby? :roll:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pt paź 09, 2009 13:25 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

MarciaMuuu pisze:Ona ślicznusia jest :D
Taka srebrno-biała :D
Avianku, a te sreberka, które miałas na wydaniu, to czy one ci się na działkach nie przypałętały też aby? :roll:

Nie nie, sreberka sie u babci pojawiły. Daleko, więc inne geny :twisted:
Obrazek

Avian

Post » Pon paź 12, 2009 19:32 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Dziś Milusia spędzi u mnie ostatnią noc - jutro jedzie do swojego nowego domu :1luvu: Cieszę się, ale jednocześnie mi trochę smutno. Jest u mnie 10 dni - to niewiele, ale wystarczająco, aby polubić tego miłego kotka. Kotka, który na sam widok podchodzącego do niej człowieka wstaje, mruczy i domaga się głaskania :D Milusia wydaje mi się trochę grubsza, niż 10 dni temu - u mnie dużo jadła i długo spała, odsypiając stresy życia działkowego i operacji. Znalazła sobie miejsce na szafce pod wieszakami - stamtąd, nieco ukryta pod kurtkami miała widok na całe mieszkanie.
Dzisiaj, przedostatniego dnia, który u mnie spędza, niemal zaakceptował ją mój kocur. Co prawda nadal na nią syczy i mruczy, ale jakby bez przekonania i tylko "z obowiązku" stałego rezydenta. Było tak dziś po południu, kiedy oba koty siedziały na szafkach po dwóch stronach korytarza, a ja towarzyszyłam im, obserwując i głaskając oba na zmianę. Myślę, że jeszcze kilka dni, i mój kocur zaakceptował by Milusię.

Ale mimo wszystko cieszę się, że kotka będzie miała dom tylko dla siebie. :1luvu:
Trzymam kciuki za szybką aklimatyzację w nowym miejscu :ok:

Berute

Post » Pon paź 12, 2009 21:55 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Milusiu, spokojnej ostatniej nocy u Berute :D
Cieszę sie, że tak przypadłaś do gustu domownikom i nie sprawiałaś kłopotów :1luvu:
Jutro przeprowadzka, mam nadzieję, ze to już ostatnia, na całe długie życie.

Powodzenia w nowym domku koteczko :ok:

Berute, wielki pokłon do ziemi w podzięce za pomoc - bez Ciebie kotka nie miałaby tak szybkiej szansy na nowe życie :1luvu:
Dziękuję !!!
Obrazek

Avian

Post » Śro paź 14, 2009 7:59 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Milusiu, życzę Ci szczęśliwego, wspaniałego życia w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Berute, ja również całym sercem dziękuję Ci za szansę jaką daliście tej koteczce :1luvu: I za wszystko :D :1luvu: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro paź 14, 2009 8:12 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Milunia od wczoraj w nowym domku :D

Zachowała się jak na Milusię przystało - nie uciekła w ciemny kąt, wręcz przeciwnie - została z wszystkim domownikami w pokoju :D
Od razu odnalazła nogi Dużego, do których się przykleiła, oznajmiając, że właśnie wybrała ;)
Pojadła, pomiziała się, zero strachu :D Widać, jak bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem ...

Resztę relacji to już musi nowy opiekun napisać ;)

Powodzenia Miluniu, bądź szczęśliwa :D

Wielkie podziękowania dla Hannah12 i Berute :1luvu: - bez Was Milka byłaby wciąż na działkach ...
Obrazek

Avian

Post » Śro paź 14, 2009 8:39 Re: Pń : tymczas poaborcyjny poszukiwany! Po sterylce :) w DT :)

Avian pisze:Wielkie podziękowania dla Hannah12 i Berute :1luvu: - bez Was Milka byłaby wciąż na działkach ...

I dla Ciebie, Avian, i dla Ciebie :aniolek: :aniolek: :aniolek:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro paź 14, 2009 15:12 Re: Pń : wyrzucona Milunia z działek - już w swoim domku :))))

:D :D :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

[poprzednia][następna]