Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia dusza pisze:Ale Puchatek nam marudzi - Troveta zjadał, aż z miski znikało w oczach, Puriny jeść nie chciał, dziś dostał Hill's s/d, powąchał i tyle tego było.. zobaczymy do rana, czy coś zniknie. Dobrze, że nie zamówiłam od razu 5 kg! Ale mam nadzieję, że chłopak się przekona..
Zostanie mi wtedy do spróbowania RC lub Eukanuba (ale musiałabym znać rodzaj kamieni, bo są 2 rodzaje, których nie można stosować przy określonym rodzaju kamieni).
Gibutkowa pisze:
Czarna jest 8-letnia kotką-mamką, która czule opiekowała się podrzucanymi jej oseskami. Do ostatniej soboty, kiedy zaczęła chorować. Jej biedne, wyeksploatowane ciało poddało się chorobie - wstępna diagnoza to problemy nerkowo-moczoweCzarna się poddała - przestała jeść. Jej dni w schronisku są policzone... Czy Czarna, która uratowała tyle maleńkich kocich istnień od śmierci głodowej może liczyć teraz na ratunek i pomoc? Ona nie ma już nadziei... i nie ma już czasu... zegar jej życia zaczął odmierzać ostatnie jej godziny. Czarna umiera... i wie o tym. Pomóż wyrwać ją zza TM, daj jej nadzieję na życie!
Czarna jest 8-letnią kotką, wysterylizowaną, kuwetkową i ogromnie miziastą - miałam okazję przekonać się o tym osobiście podczas wizyty w schronisku. Czarna mamka nie ma czasu - każdy kolejny dzień zbliż ją do TMNie możemy odmówić ratunku kotce, która sama uratowała tyle kocich żyć! Poszukujemy dla Czarnej DT w trybie PILNYM!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, elmas, puszatek i 160 gości